Glas Javnosti

EVO ZAŠTO JE DEVOJČICA IZ NIŠA OTIŠLA OD KUĆE: Roditelji se protivili njenoj odluci!

Vesti
Autor: Glas Javnosti

Nestanak trinaestogodišnje devojčice iz Niša, Tamare Blažić, prijavljen je u subotu, a policija je sinoć pronašla u autobusu za Ugrinovce.

Kako se nezvanično saznaje, dete je otišlo da polaže prijemni ispit za Matematičku gimnaziju, gde su je usnimile kamere.

Prema informacijama, roditelji su bili protiv toga da ide u Beograd. Mediji su prethodno preneli da je devojčica pronađena u Uhrinovcima, u autobusu na liniji 603.

Tetka devojčice potvrdila je informaciju za lokalni medij.

-Gimnazija u Beogradu (matematički smer) omogućava nadarenoj deci da upišu srednju ako polože prijemni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred. Devojčica je viđena u Beogradu, usnimili su je na prijemnom. Pronađena je i konačno je u zagrljaju roditelja. Dobro je i ništa joj ne fali, svom srećom. Hvala vam na svemu! Zahvalite u naše ime svim ljudima velikog srca - rekla je Pavlović.

Iz MUP-a je stiglo saopštenje u kojem potvrđuju da je devojčica nepovređena.

Podsetimo, devojčica iz Niša je nestala u subotu oko 7 časova ujutru, i za njom je policija intenzivno tragala ceo dan.

Njeni roditelji su prijavili da joj se gubi svaki trag nakon što je krenula do gimnazije "Svetozar Marković", a sa sobom je nosila đačku knjižicu.

Povodom njenog nestanka oglasio se na svom Tviter profilu i Igor Jurić, otac tragično preminule Tijane Jurić.

-Nadam se da će se ova devojčica vrlo brzo vratiti u svoj dom živa i zdrava. Potrage za nestalom decom se moraju menjati i unaprediti ali o tome po pronalasku devojčice - napisao je Jurić na Tviteru.

Na radost svih, a najviše roditelja nestale devojčice, ova priča ima srećan kraj.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR