Glas Javnosti

Katarina Živković: To mi je bila najveća životna greška!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Žao joj je što nije duže uživala u detinjstvu

Katarina Živković je tokom svoje karijere više puta drastično menjala imidž, pa osim estetskih operacija, reč je i o različitim nijansama boje kose, ali i neke trajne promene poput tetovaža.

Naime, ona se tetovirala na samom početku karijere, kada je imala oko 20 godina, a sa ove tačke gledišta nije srećna zbog ove odluke.


– Nikada se ne bih tetovirala. Nikada, to mi je najveća životna greška i jako se kajem zbog toga. Imam jednu malu kod uva, ona mi ne smeta i nije tako strašno, ali veliko… Moja prva tetovaža je bila najveća koju imam, ona je na leđima, ne znam šta mi je bilo tada u glavi. Verovatno ništa. Mislim da te tetovaže nisu više in – priznaje Kaća, pa nastavila da nabraja:
– Ne bih tetovirala obrve, ne bih farbala kosu u belo, uglavnom su to neke odluke koje se tiču mog fizičkog izgleda – iskrena je pevačica. 

Priznaje da ju je estrada ponela, pa sada žali što nije duže bila devojčica.

– Da mogu da vratim vreme volela bih da sam se više trudila da ostanem duže dete, a ne da preko noći postanem odrasla žena sa blajhanom kosom. Ja sam prirodna plavuša i tada nisam bila zadovoljna da budem devojčica sa prirodnom lepom prirodnom plavom bojom, nego sam želela da budem bela – ispričala je za Exkluziv.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR