Glas Javnosti

ŠEKIL UŽIVA U PENZIJI: Legendarni košarkaš dolazi u RUmuniju da bude DiDžej

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nakon uspešne karijere u NBA ligi, legendarni košarkaš Šakil ONil proširio je svoje delovanje na različite oblasti. Među njima se ističe i njegovo angažovanje kao di-džej na muzičkim festivalima. ONil je pokazao svoje umeće kao di-džej, prenoseći strast prema muzici na svoje obožavaoce.

Muzički festival "Electric Castle", poznat po svojoj jedinstvenoj lokaciji blizu zamka Banfi, koji se nalazi 30 kilometara od grada Kluž-Napoka u Rumuniji, nedavno je objavio spisak izvođača za svoje izdanje 2024. godine.

Među vodećim izvođačima na ovoj prestižnoj listi ističe se di-džej Dizel, inače legendarni košarkaš Šakil ONil. Njegov nadimak postao je sinonim za vrhunsku zabavu i muzičko umeće, što ga čini značajnim dodatkom programu festivala.

Planirano je da se festival održi od 17. do 21. jula 2024. godine, pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo uz spektakularne nastupe različitih izvođača. ONilov angažman kao di-džeja dodatno naglašava raznolikost i globalnu privlačnost "Electric Castle" festivala.


Šakil ONil nije nepoznat u svetu muzičkih festivala, obzirom da je već imao zapažene nastupe na nekoliko događaja. Prvi put je nastupao na festivalu "Lollapalooza Chicago" 2019. godine, a potom se ponovno pojavio na istom festivalu 2023. godine.

U leto 2022, čuveni košarkaš je još jednom demonstrirao svoju ljubav prema muzici i zabavi. Tada smo ga mogli videti kako se pojavljuje iza di-džej seta u Sloveniji, deleći pozornicu sa superzvezdom Dalas Maveriksa, Lukom Dončićem. Njihov zajednički nastup dodatno je naglasio ONilovu strast prema muzici i otvorenost za saradnju s drugim poznatim ličnostima.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR