Glas Javnosti

DEVOJKA DARKA LAZIĆA PROFITIRALA OD KADA JE U VEZI SA NJIM! Evo koliko sada naplaćuje nastupe

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Barbara Bobak postala je veoma popularna od kada je započela vezu sa folkerom Darkom Lazićem.

Barbara je brzo stekla popularnost, pa je tako ujedno navodno i profitirala zbog veze sa pevačem i podigla cenu svojih nastupa.

Da joj se život za kratko vreme drastično promenio, govori i činjenica da joj je krajem decembra zakazana američka turneja na kojoj će nastupati sa upravo sa Darkom. 

- Barbara se muzikom aktivno bavi četiri godine, ali za nju su znali samo ljudi iz manjih mesta gde je inače ranije pevala vikendom. Oduvek je imala san da snimi pesmu, ali nije imala ni mogućnosti, a ni kontakte da to ostvari. Snimala je kavere i objavljivala na Jutjubu, ali to joj nije pomoglo da ostvari svoj san i kroči na estradu, sve dok sasvim slučajno nije upoznala Darka. Kada se saznalo za njihovu vezu, koju prate brojni skandali zbog pevačeve prošlosti, ona je postala prepoznatljivo lice zahvaljujući medijima i Darkovom Instagram profilu. Tada su joj se otvorila vrata i počela je da dobija pozive za veća gostovanja. Tako je i povećala cenu za 1.400 evra više nego što je pre naplaćivala tezge - ispričao je izvor. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP