Glas Javnosti

Životni put Milana Popovića: OD ŠOFERA DO "KRALJA BAKRA" a evo ko je njegova 28 GODINA MLAĐA I ZGODNA SUPRUGA sa kojom ima troje dece

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Njegov prijatelj je shvatio da su Milanovi intelektualni kapaciteti daleko nadmašili posao šofera,a onda počinje ozbiljan posao...

Multimilioner Milan Popović karijeru je počeo krajem 80-ih kao taksista u Švajcarskoj.

Obogatio se zahvaljujući svojoj inteligenciji i ogromnoj ambiciji. Tražio je šansu, dobio je šansu i iskoristio je šansu“, kaže izvor „Blica“ koji je početkom 90-ih radio s njim u švajcarskoj firmi „Mark Rič komoditiz“.

Ambiciozan, vredan, inteligentan i preduzimljiv, kakvim ga bivši kolega opisuje, ali i interesantan, pričljiv i harizmatičan, sprijateljio se s brokerom za metale iz firme „Mark Rič komoditiz“ (MRK).

Dok su se družili, Milan je svaku priliku koristio da mu nabaci neku svoju poslovnu ideju. Njegov prijatelj ubrzo shvata da su Milanovi intelektualni kapaciteti daleko nadmašili posao šofera, koji je do tada imao, te mu zakazuje razgovor za posao u firmi.

- Došao je ujutro, u zakazano vreme, i strpljivo je sedeo i čekao do 18 sati da ga direktor primi. Bio je mlad i energičan i videlo se da je rešen da uspe. Odlično je radio svoj posao. Moskva se tih godina otvarala kao tržište, pa su u MRK zapošljavali Srbe jer su lako učili ruski jezik i dobro su se uklapali u rusko društvo - objašnjava naš izvor. Popović je direktno sarađivao sa Igorom Altuškinom, trgovcem metalima svetskog kalibra. Videvši kako se posao radi, brzo je sabrao dva i dva, dao otkaz u MRK i otvorio svoju firmu.

screenshot youtube

foto: printscreen

- Ta njegova mala firma direktno je sarađivala sa ogromnom kompanijom Igora Altuškina. Kako? Priča se da je ruskom oligarhu objasnio danas dobropoznatu finansijsku tehniku prebacivanja para na Kipar. Tako je Popović zaradio prvi milion, a ubrzo i drugi, treći sedmi, jedanaesti... 

Popović je otkrio kako su se on i Bojana upoznali, koliko se vole i da je lepa Beograđanka bez sumnje prava žena za njega.

Kako je Milan istakao, njih dvoje upoznali su se u Beogradu, a Bojana je studirala marketing. Za nju je rekao da je zgodna, obrazovana, mlada, dobra majka pre svega, kao i da voli da se šali, ali i da sa njom nema svađanja i prepiranja.

Podsećamo, Milan Popović iz veze sa Severinom ima sina Aleksandra.

Prebogati Srbin, mlad, zgodan i inteligentan, ‘96. godine postaje deo Moskovskog džet-seta. Novac ulaže u restorane i noćne klubove za bogataše, što mu omogućava još bolje poslovne kontakte. Avioni, jahte, najskuplji šampanjci i najlepše žene postaju njegova svakodnevica.

Posao širi na Dominikansku Republiku i Ameriku, a 2001. godine dovodi Igora Altuškina u Srbiju i njih dvojica zajedno sa Zoranom Drakulićem, koji ubrzo izlazi iz posla, ulažu pare u valjaonicu u Sevojnu.

- Avanturistički duh mu ne da mira. Kupuje avion i polaže za pilota da bi mogao sam da upravlja; krstari Jadranom na svojoj jahti u društvu atraktivnih devojaka iz Rusije i Srbije. Omiljen je među ženama, ali nijednoj ne polazi za rukom da ga dugo zadrži. Avanturista je, nestalan i sve mu brzo dosadi.

Milan se klonio medija i javnosti. Od prijatelja je uvek zahtevao diskreciju.

Druga supruga Milana Popovića, mlađa je od njega 28 godina, atrkativna je plavuša i zove se Bojana.

Milan i Bojana dobili su iz velike ljubavi dva sina, Milana kojeg su dobili 2017. i Đorđa kojeg su dobili 2019. godine, dok je u oktobru 2022. godine dobio četvrto dete i postao otac devojčice Sofije.

Pevačica Severina Vučković izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta.

Na ovu temu oglasio se i predsednik Hrvatske Zoran Milanović.

Severina je sinoć održala nastup na Jahorini i tada povodom cele situacije održala potresan govor.

Glas javnosti / E02S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR