Glas Javnosti

KAKO DA IZGLEDATE MRŠVIJE UZ SAMO NEKOLIKO KRPICA: Trikovi za vitkiji izgled

Moda
Autor: Glas javnosti

Ako želite da postignete utisak vitkijeg izgleda, stilisti često koriste nekoliko jednostavnih trikova prilikom osmišljavanja novih modela

Iako je važno voleti svoje telo i osećati se dobro u svojoj koži, možete primeniti određene tehnike kako biste postigli željeni izgled


Dodavanje nekoliko slojeva odeće zapravo ističe definiciju oblika tela. Crna boja je poznata po tome što pomaže u stvaranju iluzije vitkosti, pa je odabir crne odeće dobra opcija ako želite da sakrijete višak kilograma. Pastelne boje i bela neće imati isti efekat.


Pantalone visokog struka:

Pantalone visokog struka mogu sakriti višak na stomaku i istovremeno vam pružiti osećaj vitkosti. One mogu optički izdužiti noge i učiniti da izgledate viši i vitkiji.


Izbegavajte iznošen donji veš:

Pravilno izabrani donji veš je važan deo stvaranja vitkijeg izgleda. Nosite grudnjak koji vam pruža punu pokrivenost i donji veš visokog struka koji može sakriti donji stomak.


Aksesoari:

Dodavanje nakita i drugih aksesoara može odvući pažnju sa delova tela koji vam smetaju. Ogrlice, minđuše, šalovi i satovi su odlični za dopunu vašeg izgleda.


Izbegavajte horizontalne šare:

Haljine sa horizontalnim šarama često dodaju volumen i čine da izgledate punije. Umesto toga, birajte modele sa vertikalnim printom, koji optički izdužuju telo i čine da izgledate vitkije. Modeli poput haljina A kroja ili suknji visokog struka mogu biti posebno korisni za skrivanje nedostataka i postizanje vitkijeg izgleda.



Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR