Glas Javnosti

Vređanje i ponižavanje muškaraca joj postalo biznis: Traže da budem zla

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Izgubila je posao kao stomatološka asistentkinja i odabrala drugačiju karijeru

Šarn

a Bekman sa Gould Kousta u Australij izgubila je posao stomatološke asistentkinje tokom pandemije i odlučila da svoju zaradu vrati pomoću onlajn modelinga za sajtove za odrasle.

Sada, ona zarađuje šestocifrenu zaradu svakog meseca, iako tvrdi da na početku takav posao nije shvatala ozbiljno.

- Prvo se količina posla smanjila kada je počela pandemija, a onda, kada nisam želela da se vakcinišem, izgubila sam posao. Kada sam počela da radim kao model za "Onlifans" naglo su ljudi počeli da se interesuju za mene. Tako je sve počelo - govori ona.

Ali, 27-godišnjakinja je pronašla neobičnu nišu na ovom sajtu, što ni ona sama nije mogla da zamisli. Kako navodi, na putu je da zarđuje milion i po dolara mesečno u ovoj godini vređajući i ponižavajući muškarce. 

- Bila sam prilično "obična" kada sam se prvi put uključila u ovo, a onda sam počela da dobijam sve te zahteve, a oni su nudili veliki novac za to. Postavljali su mi čudne zahteve poput vređanja njihove inteligencije. Nikad nisam mislila da će mi neko tražiti da mu govorim da je glup, pros i da budem zla prema njemu - nastavlja ona.


Setila se da je sličan zahtev dobila za jednog muškarca koji voli da nosi štikle i ženske torbice. Tada je shvatila da zaista postoje razni profili ljudi.

- Tražio da ga nazivam pogrdnim imenima, da ga vređam svakojako i sve više i više novca bi mi uplaćivao. Ali, ovo nije posao za svakoga. Ne kažem da je ovo moralno ili da ovime treba da se bave devojke, ali ovo je moj put. Radeći ovo dobijam mnogo uvreda i negativnih komentara, ali srećom imam "tvrdu kožu" i ne dopire to do mene tako lako - navodi Šarna, dodajući da ima punu podršku majke i sestre.

Šarna dodaje i da se trudi da ne čita sve loše komentare, jer su joj važniji fanovi koji su uz nju od samog početka. Iako je počela da uživa u ovome, jednog dana želi da napusti sve ove sajtove i investira svoje zarade u modnu liniju kupaćih kostima i donjeg veša. 
- Volim modu i oduvek sam volela da kombinuje stvari. To je ostalo u meni, ali i dalje nisam 100 odsto uverena šta tačno želim da radim u životu, a da nije moda. Ovo je isplatljivo i uspevam i više nego pristojan život da pružim sebi i mojoj mami - kaže ona.



Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR