Glas Javnosti

Zašto turisti iz Srbije treba da zaobiđu Crnu Goru?

Ekonomija
Autor: Глас јавности

Đukanovićevom rasrbljenom režimu treba zadavati udarce neprestano, bez obzira da li je u toku epidemija ili ne, poručuje dr Aleksandar Raković.

Istoričar se oglasio povodom stavova iz Privredne komore Crne Gore i Nacionalne organizacije za turizam, iznetih javno osmog aprila 2020. da se za turiste iz Srbije i „Bosne“ (tu izvesno misle na Republiku Srpsku) da se spremaju posebni paketi kako bi Crna Gora spasila sezonu i izneo mišljenje da se ne traba Crnogorcima da spasavamo sezonu evo i zašto:

1. Đukanovićev režim je za Srbe isto što i virus korona. Rasrbljena i konvertitska Đukanovićeva vlast je posebno smrtna opasnost za srpski narod Crne Gore i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori.

Aleksandar Raković Foto: Printscreen/Balkan info

2. Osoba bliska Đukanovićevom režimu već je javno objavila da je koronavirus „viša sila“ koja je Demokratskoj partiji socijalista pomogla protiv litija Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

3. S tim u vezi Đukanovićevom rasrbljenom režimu treba zadavati udarce neprestano, bez obzira da li je u toku epidemija ili ne. Protiv smrtnog neprijatelja se moramo boriti u svim uslovima, a ne pomagati mu da našim novcem puni budžet koji koristiti da uništava Srbe u Crnoj Gori i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori.

4. Turisti iz Republike Srbije i Republike Srpske ne treba da idu u Crnu Goru na letovanje ove godine, osim izuzetno, u smeštaje čiji su vlasnici Srbi ili vlasnici odani srpstvu u crkvenom smislu.

5. Ukoliko bi Srbi iz Srbije i Srpske naseli na ove ponude crnogorskog režima, to bi išlo u korist Đukanoviću i njegovim namerama da uništi Srbe u Crnoj Gori i istera Srpsku pravoslavnu crkvu s njenih osamsto godina dugih kanonskih teritorija u Crnoj Gori.

6. Kao što smo svesrpsku solidarnost postigli i tokom održavanja litija u Crnoj Gori i tokom borbe protiv opakog koronavirusa, tu solidarnost moramo održati i nakon pošasti koronavirusa i tokom dalje borbe protiv pošasti Đukanovićevog režima.

7. Ne damo svetinje!

 (Izvor: Standard.rs/IN4S,)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR