Glas Javnosti

ZARADITE OD KUĆE: 4 načina da odmah zaradite novac na internetu

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Internet je srušio mnoge barijere koje su postojale među ljudima pa i državne granice, a i nova su saznanja iz područja kako zaraditi novac na internetu.

Mnogo je metoda kojima se može doći do zarade, a ovo su četiri načina za zaradu preko popularnih i posve pouzdanih platformi:
Iznajmite svoju nekretninu na AirBnB-u
AirBnB vam omogućuje da iznajmite nekom svetskom putniku vašu kuću, stan, sobu. Sve je više turista koji putuju od grada do grada, umesto da se negde smjeste na sedam ili 15 dana, pa je ovakav način iznajmljivanja sve popularniji.

Ključno je da proverite cene u vašem regionu, te da uporedite nivo komfora vaše nekretnine s konkurencijom. Na osnovu toga formirajte cenu i čekajte prve goste.
Prodajte stare stvari na eBayu
Postoji lepo tržište za stare stvari koje možete pronaći negde na tavanu ili u podrumu. Na aukcijskoj stranici eBay s područja bivše Jugoslavije posebno dobro idu predmeti kao što su komunistička i vojna memorabilija, stare banknote, vinilne ploče i stari filmski plakati.
Kod eBaya je dobro to što ne morate imati posla s državom. Dovoljno je da otvorite profil na PayPalu, preko kojeg ćete primati uplate, te imati Visa karticu kojom ćete podizati novac. Obratite pažnju na rejting. Osobe bez rejtinga ili s lošim rejtinzima mogu lažno prijaviti eBayu da im vaša roba nije stigla i PayPal vam onda automatski oduzima novce i vraća ih kupcu.
Prodajte rukotvorine na Etsy-ju
Ako znati i sami nešto da napravite - ispeltete, nacrtate, zalemite - možda je bolje to ponuditi na Etsyju nego na eBayu. Da bi vaših ruku delo iskočilo među rukotvorinama iz celog sveta, ključ je dobrom odabiru ključnih reči i dobroj fotografiji.

Radite putem Upwork-a
Znate li pisati, programirati, projektovati, dizajnirati, prevoditi? Upwork je vodeća globalna platforma za frilensere na internetu. Poslovi su razdijeljeni u nekoliko kategorija, vaše je da napravite profil s opisom svojih veština i neko će vas možda angažovati. Ako budete dobro radili i ostvarivali kvalitetnu povratnu informaciju, otvoriće vam se još bolji poslovi.


Glas javnosti/ S03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR