Glas Javnosti

2020 JE DEFINITIVNO GODINA ZA ZABORAV: Ovo su PAROVI čiji brakovi NISU IZDRŽALI a jedan je čak ĆETVRTI PUT RAZVEDEN (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ova godina nam je donela toliko izazova da svi čekaju kraj i nadaju se da će nova doneti samo lepe stvari, pa su tako i mnogi parovi rešili da stave tačku na loše brakove i krenu ispočetka.

Bračni i porodični psihoterapetuti i adovkati svedoče da je sve više razvoda brakova. Pogotovo u periodu pandemije korona virusa koja je promenila mnoge živote, navike. U svetu je sve više zastupljen termin "korona razvodi", koji su zadesili i našu domaću javnu scenu.

Sanja Marinković

Dugo se spekulisalo o braku Sanje Marinković sa njenim suprugom Aleksandrom, a onda je voditeljka priznala da su se njih dvoje rastali.

- Istina je, rastali smo se, ali se još nismo zvanično razveli. Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - rekla je Sanja u julu ove godine, a nekoliko meseci kasnije, u svojoj emisiji je otkrila da se razvela.

Anđelka Prpić

Glumica Anđelka Prpić razvela se od supruga Darija Prpića posle devet godina braka, a kada je vest o tome dospela u javnost dugo nije želela da se oglašava, ni da potvrdi ni da demantuje. Posle nekog vremena otkrila je da je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima, pre svega zbog sina Jakše.

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je ona nedavno.

Bane Mojićević

Pevač Branislav Bane Mojićević razveo se u septembru od supruge Milice posle sedam godina braka, u kom su dobili sina Radoša i ćerku Mašu. Pevač je u jednom od intervjua priznao i da krah braka smatra svojim najvećim ličnim porazom, a izjavio je i da su njihova deca dobro podnela rastanak roditelja.

- Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu definitivno. Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka, što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedni važno - izjavio je nedavno Bane.

Boris Novković

Pevač Boris Novković i njegova supruga Iris razveli su se godinu i po dana posle venčanja. Ovo je, inače, četvrti pevačev brak koji se završio razvodom, a sa Iris je dobio ćerku Si. U Hrvatskoj je Boris dobio titulu "kralj propalih brakova" jer je u 30 godina sklopio tri zajednice.

Prva Borisova supruga bila je glumica Bojana Gregorić, sa kojom je bio pet godina u braku. Nakon toga trinaest godina je bio u braku s novinarkom Lucijom Matić, s kojom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3), a treći brak, sa slikarkom Ivom Višošević okončan je posle tri godine.

Katarina Sotirović 

Pevačica Katarina Sotirović i bivši košarkaš Aleksandar Rašić razveli su se, po drugi put, u junu ove godine. Naime, Katarina i Aleksandar su se venčali 2007. godine, a njihova borba za potomstvo trajala je godina. Doživeli su mnogo uspona i padova, a tri godine kasnije su se razveli. Međutim, ljubav je bila previše jaka, pa su se 2011. godine ponovo venčali. Od tada su dobili dvoje dece - ćerku Juliju i sina Davida.

Međutim, kako je i sama pevačica navela, razlike među njima bile su nepremostive.

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama "razvlačimo" u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako, najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo. Sada razumem ono američko "rastali su se zbog nepremostivih razlika". Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo - rekla je Kaća nedavno.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR