Glas Javnosti

Wizz Air najavio posebne letove za navijače na Evropskom prvenstvu: Visoke cene izazivaju polemike

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Wizz Air je objavio uvođenje posebnih letova za navijače koji iz Srbije planiraju da prate Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Ova inicijativa je prilika za sve koji žele da podrže srpsku reprezentaciju na mestu događaja, obezbeđujući direktne letove do gradova domaćina utakmica. Letovi će biti organizovani 16, 20. i 25. juna, a cene karata su fiksne, iznoseći 199 evra (ili 22.900 dinara) po pravcu. Znači, za povratno putovanje, navijači će trebati izdvojiti oko 400 evra.

Navedeni letovi su planirani za utakmice Srbije protiv Engleske, Slovenije i Danske, sa detaljno planiranim vremenima polazaka i povratka, kako bi se maksimalno olakšalo putovanje navijačima koji žele da prate utakmice uživo. Ova ponuda predstavlja značajnu podršku za srpske navijače, omogućavajući im da budu deo velikog sportskog događaja i pruže podršku nacionalnom timu na terenu.


Kompanija Wizz Air je poznata kao jedna od vodećih niskotarifnih avio-kompanija u Evropi i ističe se svojim ekološkim pristupom i nastojanjem da putovanja učini pristupačnijim. Međutim, u ovom slučaju, cene karata nisu uobičajeno niske za niskotarifne letove, što je izazvalo izvesnu pažnju javnosti.

Da bi se iskoristila ova ponuda, navijači mogu rezervisati karte direktno preko zvaničnog sajta ili mobilne aplikacije Wizz Aira, što je praktična opcija za brzo i efikasno planiranje putovanja na Evropsko prvenstvo. Ova inicijativa odražava i poseban fokus kompanije na sportske događaje velikog značaja, pružajući navijačima priliku da budu deo istorijskih sportskih trenutaka.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR