Glas Javnosti

ŠUŠA ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK MUZIKOM IZ KULTNOG FILMA „KUM“

Hronika
Autor: Glas javnosti

Milan Šuša (39), koji je brutalno ubijen 17. februara na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića u Zemunu, dok je zatvarao kapiju svog dvorišta sahranjen je danas na Novom pravoslavnom groblju u Starim Banovcima muzikom iz kultnog filma „Kum“.

Opelu su prisustvali najbliži članovi porodice, kao i prijatelji koji su došli da mu odaju poslednju počast. Opelo i sahranu je ometao  beskućnik, koji je bio pijan. Beskućnik je neprekidno uznemiravao ožalošćene i vikao iz sveg glasa, iako su mu mladići koji su bili na sahrani pokazivali rukom da ne galami, ali se on nije obazirao već je nastavljao sve glasnije. Tek kada su dve uplakane žene iz povorke reagovale govoreći: „Terajte ga odavde! Milan ni ovde nema mira!“, dva momka su ga oterala sa groblja.  


Šušu je na večni počinak ispratio veliki broj žestokih momaka iz Zemuna. Od porodice i prijatelja niko nije imao snage da održi govor. Porodica se u brojnim čituljama, koje su objavljene u današnjim dnevnim novinama, potresnim rečima oprostila od njega.

Roditelji, brat i sestra su poručili: „Dragi naš Milane, bio si nam snaga, ponos i ljubav. Živećeš zauvek u nama, legende ne umiru“.

Supruga Nataša, ćerka i sin oprostili su se emotivnom čituljom: „Mislila sam da nas ne ostavljaš, rekao si da nikada nećeš, i znam da nećeš! Živećeš kroz mene, tvoju Hurem i našu decu - zauvek. Bićeš ponosan na našu decu, vaspitaću ih onako kako smo želeli. Voleću te zauvek i videćemo se na nekom lepšem mestu za nas. Voli te tvoja žena! Stefan je juče rekao da najviše voli tatu, a Stefani da će biti jaka kao njen tata. Počivaj u miru... Volimo te“.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR