Glas Javnosti

Povoljno i perspektivno: Evo zašto je Borča sve popularnija među kupcima stanova

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Borča, kao beogradska opština na levoj obali Dunava, postaje sve popularnija među potencijalnim kupcima nekretnina, zahvaljujući pristupačnim cenama, blizini centra grada, razvijenoj infrastrukturi i planovima za dalju urbanizaciju.
Ovo naselje nudi raznovrsnu ponudu stanova, od novogradnje do starih zgrada, čime privlači širok spektar kupaca, od mladih porodica do investitora. Cena kvadrata u novogradnji kreće se od oko 950 do 1150 evra, dok su cene ara zemljišta znatno porasle, dostižući i do 5000 evra, u zavisnosti od lokacije.

Infrastruktura i kvalitet života u Borči su na visokom nivou, sa više osnovnih škola, vrtića, zelene pijace i rekreacionih zona kao što je nasip u Crvenki, gde meštani mogu uživati u aktivnostima poput pecanja i poljoprivrede.

 


Povezanost sa centrom Beograda je dobra, s tim što je blizina Pančevačkog mosta ključna za brz pristup glavnim gradskim dešavanjima.

Pored Borče, i druge lokacije u Srbiji postaju sve traženije za kupovinu nekretnina. Beograd ostaje najpopularniji zbog svoje centralizovane uloge i raznolikosti koju nudi, dok Novi Sad privlači one koji žele urbani život sa manje gužve.
Niš se ističe kao mirnija alternativa sa povoljnijim cenama nekretnina, dok Zlatibor nudi mogućnost investicije u turističke objekte i vikendice.

Za potencijalne kupce, ključno je da pažljivo biraju lokaciju, imajući u vidu kako trenutne potrebe tako i buduću vrednost investicije. Razmotrite sve aspekte, od infrastrukture do dostupnosti lokalnih sadržaja, i ne zaboravite na potencijalne troškove prenamene zemljišta ili dodatnih ulaganja u nekretninu.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR