Glas Javnosti

Ova tri naselja u Srbiji su jedna od najjeftinijih za kupovinu kuće

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Kupovina nekretnine je jedan od najsigurnijih načina ulaganja novca, smatraju mnogi građani Srbije. Kuće su najčešće prvi izbor, bilo da je reč o stanovanju ili odmoru za vikend.

Za manje od 15.000 evra se mogu naći solidni objekti u ruralnim područijima, a nekima ni ne trebaju dodatna ulaganja. Donosimo top tri primera jeftinih kuća u Srbiji.
1 . Porodična stambena zgrada i poljoprivredno zemljište za 7.960 evra

Na oglašivačkom portalu Nekretnine.rs pronašli smo oglas u kojem se nudi manja kuća površine 34 metara kvadratnih, zemljište uz nju od 500m2 i voćnjak, a vlasnik nudi i šumu, nekoliko njiva, livada i pašnjak. Sve to po ceni od 7.960 evra! U pitanju je naselje Gornje Leskovice.

2 . Kuća na Rtnju za 8.900 evra

Rtanj je planina sa posebnim šmekom. Njene lepote, ali i misterije, donose joj veliku popularnost. Upravu tu se često traži vikendica više, a mi smo pronašli kako se prodaje se stara kuća površine 39 kvaradtnih metara za 8.900 evra.
Kako je precizirano, ova jeftina kuća ima dve prostorije i terasu, sa pomoćnim objektima (22m2+29m2), na uknjiženim parcelama 13a 22m2, sa neprenetim delom parcele na vlasnika od 4a 33m2 iznad sela Dobro Polje, opština Boljevac, sa pogledom na planinu Rtanj. "Na imanju imate struju, bunar, dva prilaza, zapadno orjentisano, na nadmorskoj visini od 370m. Uknjiženo...Agencijska provizija 500 evra", naveo je vlasnik.

3 . Kuća u Petnici 13.000 evra

Za manje od 15.000 evra možete kupiti nekretninu u naselju Rogljević, Petnica, sudeći po jednoj od najnovijih oglasa na sajtu Nekretnine.rs. Kuća je male površine, tačnije 45 kvadratnih metara, ali je, sudeći po slikama, okružena lepom prirodom. Uz nju ide i 70 ari livade i 25 ari šume.

Ima prostran trem, a uz malo ulaganja može biti pravi porodični dom. Takođe, jedna od opcija jeste i izdavanje u vidu vikendice za one koji žele da se odmore od betonskih pločnika.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR