Glas Javnosti

USKORO DODATNI VAUČERI ZA ODMOR: Evo kada građani mogu da očekuju dodatnih 10.000 dinara od države

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Prvih 100.000 vaučera juče je podeljeno za samo dva sata. Građani su pokazali veliko interesovanje za ovu pomoć države, a kako je sinoć izjavio ministar finansija Siniša Mali, postoji mogućnost i za novu dodatnu rundu vaučera koja bi trebalo uskoro da bude podeljena.

Nakon konferencije za novinare posle sednice Predsedništva SNS, Mali je rekao da će Vučić u subotu predstaviti detaljan program koji je u vezi sa 2027. godinom.

Ono o čemu će govoriti između ostalog su i nova podela vaučera.

- Ako nije problem za vas i za građane Srbije, o tome ćemo u subotu i svi će biti obavešteni ne samo o toj vrsti pomoći, nego i svim ostalima koje planiramo kada su građani Srbije u pitanju", rekao je Mali.

Juče podeljeno 100.000 vaučera do 10 sati

Za samo 2 sata od početka prijave, kako javljaju domaći mediji, svih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji već je podeljeno, rečeno je Tanjugu u Pošti Srbije.

Prijava za ovu pomoć države tj. vaučere počele su danas na šalterima Pošte Srbije, iznosi na njima su 10.000 dinara a za vaučere se prijavilo više od 4.000 ugostitelja.

Ove godine uvedena novost u dodeli vaučera za odmor u Srbiji

Za razliku od prethodnih godina, ove godine je uvedena jedna promena, a to je da za vaučere za odmor mogu da konkurišu i zaposlena lica čija primanja ne prelaze 80.000 dinara, dok je ranije ta gradnica iznosila 70.000 dinara. Obrazac za prijavu, kao i izjava za starije od 65 godina, mogu se preuzeti sa sajta Ministarstva turizma i omladine www.mto.gov.rs ili sajta Pošte Srbije www.posta.rs.

Glas javnosti / B06SBONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR