Glas Javnosti

Predsednik Vučić OBJASNIO: Kada povećanje leže PENZIONERIMA, kada ZAPOSLENIMA

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

On je najavio značajno povećanje penzija, najveće dosad.

- Ja živim za istoriju i šta će da ostane iza mene, a ne šta će za mene da kažu ili napišu danas. Plate su bile 330 evra, sad će biti 745 početkom godine. Borim se za rezultate - kazao je Vučić.

- Od 2. i 3. decembra kreće isplata penzija sa uvećanjem, najavio je predsednik.

- Situacija u Srbiji je dobra uprkos krizi koja je u svetu na svim nivoima - ističe Vučić.

Kaže da se u Srbiji niko nepita da li će biti struje jer će je naravno biti, u Nemačkoj nije takav slučaj. Istakao je da su Srbi bili nezadovoljni svim svojim vladarima u istoriji, te istakao da je i Miloš Obrenović bio proteran iz zemlje.

- Protestuju protiv izgradnje mosta. Kad to vidite, zapitate se šta u stvari hoće. Protiv litijuma hoće da protestuju i oni koji ne gase cigaretu ni u Skupštini. Onaj koji bi trajno zabranio eksploataciju bi trebalo staviti ludačku košulju jer bi to značilo odricanje od 100 milijardi. To ludilo samo kod nas postoji - rekao je Vučić.

Predsednik je podsetio da Majdanpek kao grad postoji upravo zbog rudnika, a nedavno je tamo napadnut radnik iz Kine. Kaže da se nijedna zemlja nije odrekla litijuma i koja je potpisala da se trajno odriče litijuma, gasa, nafte...prenosi espreso.co.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Dragoslav u 21.11.2022 14:18:00 h
     0 
Невероватно. Он нема уставна овлашћења да се бави питањем плата,пензија, рио тинта итд. То ради влада и скупштина. Жвалави узурпатор!
od Dragoslav u 21.11.2022 14:18:03 h
     0 
Невероватно. Он нема уставна овлашћења да се бави питањем плата,пензија, рио тинта итд. То ради влада и скупштина. Жвалави узурпатор!