Glas Javnosti

PAPRENE CENE U RESTORANUI: Voda 1.400 dinara, porcija krompirića 1000 dinara

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

U južnoj Nemačkoj i Severnoj Rajni-Vestfaliji takođe ima dovoljno skijališta, poput nadaleko poznatog Winterberga.

Božićni praznici u Nemačkoj su se završili i mnogi sada jedva čekaju zimski odmor. Budući da u Nemačkoj nema snega, ljubitelji zime odlaze u snežna područja Austrije ili Južnog Tirola.

U južnoj Nemačkoj i Severnoj Rajni-Vestfaliji takođe ima dovoljno skijališta, poput nadaleko poznatog Winterberga.


Mnogima se ne sviđaju cene

A upravo tu se nalazi vrlo poznati restoran, koji uvek dobija odlične komentare. Lokacija restorana je prekrasna. U blizini je bob staza i bike park. Pogled i ambijent nisu problem. Na uslugu i kvalitet hrane takođe nemaju zamerke. No, činjenica da običnu vodu na licu mesta morate platiti više od 12 evra (1.406 dinara) naišla je na oštre kritike.

Naplaćuje se i korišćenje toaleta

Kupci se dosta žale na cene hrane i pića. U spornom restoranu pola litrae kole plaćate impozantnih 7,20 evra. To znači da je Coca-cola jednako skupa kao pivo ili voda.


Iako ste gost u restoranu, odlazak u toalet plaćate dodatni evro. Još jedan gost restorana požalio se na društvenim mrežama da litar vode za koju ne znate da li dolazi iz slavine, plaćate više od 12 evra.

Mnogi se žale i na cene hrane. Porcija krompirića u ovom restoranu košta 8,80 evra. Za varijantu s tartufima treba izdvojiti 22,80 evra.

Restoran naplaćuje 6,80 evra za 200 mililitara kafe u maloj posudi. Svaka dodatna šoljica dodaje dodatnih 2 evra na račun.

Komentari ugostitelja

Cene restorana su transparentne. Kompletan jelovnik dostupan je onlajn. Osim toga, prema rečima vlasnika restorana, na račun će se dodati i naknada za toalet.


Kako navode nemački mediji, spomenuti restoran ima dobro osoblje u kuhinji i odličan tim u posluzi, koji zaslužuje poštenu i dobru platu.



Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR