Glas Javnosti

Ovo je najskuplji stan u Beogradu: Zidovi od krokodilske kože

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Svaka druga reč je "preskup", a spominju se i brojni dizajneri čija imena je teško i ponoviti

"Zidovi od krokodilske kože, stolica koja košta kao dobar automobil, kuhinjski aparati koji vrede kao stan u centru Beograda", glasi oglas za stan od 125 kvadrata, koji se prodaje u kuli West 65 na Novom Beogradu. Agent poručuje da se "ovog puta ne prodaju kvadrati, već pravo pravcato umetničko delo". Ipak, da nije uspeo sve da uveri u to, govore komentari poput: "Bole oči od kiča", "Bog daje pare kome ne treba.." i "Oslepela sam".

Iako agent nije rekao kolika je cena nekretnine, odnosno ostavio je na gledaocima videa da pogode, ipak se potrudio da naglasi vrednost ovog "luksuznog" stana. Naime, svaka druga reč je "preskup", a spominju se i brojni dizajneri čija imena je teško i ponoviti.

"Preskupi Sicis mozaici na zidovima, Boca de lobo sto i stolice od mermera, Gargenau kuhinjski aparati, Zana Hadid lusteri...", samo su neki od tih "luksuznih" elemenata stana koji se spominju u videu.


Stan poseduje dve master spavaće sobe, a u jednoj od njih je i "open-concept" kupatilo, pa ko voli nek izvoli. U stanu prevladava crna boja sa crvenim detaljima. Tu si i prozori koji se peskiraju na klik.

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati - ali ovakav video teško da ikoga može da ostavi imunim na komentare.

Pa su se tako našli oni koji bi arhitekti oduzeli licencu, ali i oni koji ovakav stan nazivaju "rajem na zemlji".

"Od svega ovoga bih volela da imam jedino ove prozore sa peskiranjem. A arhitekti koji je na ovo stavio potpis oduzeti licencu", stoji u jednom od komentara dok drugi korisnik ima samo reči hvale:

"Oduševljena sam nekretninom u ovoj luksuznoj zgradi! Pogled s prozora je apsolutno fascinantan, pruža neverovatan osećaj svaki put. Ovo je definitivno više od samo doma - ovo je raj na zemlji!".

Ima i onih koji nisu odoleli da se ne našale:

"Zamena za kuću na periferiji, sa zidovima od mlade teleće kože i najsavremenijim bazenom punjenim kišnicom? Eventualna doplata".

Na početku teksta možete videti video u kom je predstavljen stan. Kako se vama čini nekretnina? Da li ste od onih koji u ovome vide umetnost, ili vam je na granici sa dobrim ukusom? Pišite nam u komentarima.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Otac u 24.04.2024 21:19:55 h
     0 
Naš narod lepo kaže (za onog ko bi kupio ovaj šund): Blago onom ko rano poludi, vas mu život u veselju prođe! . U ovakvom stanu mogu da uživaju samo osobe sa teškim psihičkim poremećajima, sklone morbidnim uživanjima.
od Marko u 24.04.2024 18:30:26 h
     0 
Idiotizam!Totalni kič!