Glas Javnosti

NOVI VAUČERI od 50.000 DINARA: Najavljene brojne pogodnosti – stiže i pomoć od 35.000 dinara

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Kao i vaučeri za letovanje u Baošićima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Beogradu predstavnike Udruženja, roditelje i decu obolelu od retkih bolesti i dodeliti deci novogodišnje paketiće, a tom prilikom obradovao je sve građane Republike Srbije.

On je, naime, pored 100 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji koji su planuli u roku od samo dva sata, najavio i dodatne vaučere. 

– U dogovoru sa predsednicom Vlade, ministrom finansija, ministarkom zdravlja, gospođom Darijom Kisić i gospodinom Selakovićem dogovorili da odmah idemo na izdavanje vaučera za apoteke za kupovinu lekova i suplemenata, to je 35.000 dinara po osobi – rekao je predsednik.

Dodao je i da će naši građani moći da koriste pogodnosti u vidu vaučera za letovanju u Baošićima, preko Crvenog krsta, za celu porodicu u iznosu od 50.000 dinara.

– Mi smo sa 130 miliona dinara ulaganja došli do 7,2 milijarde dinara u 2024. godini i to će biti više nego što je rečeno.  Finansijski efekat je 142,5 miliona dinara i idemo sa jednokratnom pomoći od 25.000 dinara, što znači da se izdvaja sve ukupno 3 miliona evra – rekao je Vučić.

Glas javnost/B10S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR