Glas Javnosti

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE: Na sedam zahteva udruženja se nije odgovorilo, planira se novi sastanak

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ponovo ističe da je apsolutno spremno da razgovara sa predstavnicima svih poljoprivrednih udruženja u Republici Srbiji

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede najoštrije demantuje netačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da ovo ministarstvo nije dalo nikakav odgovor na zahtev sedam poljoprivrednih udruženja da se ponovo organizuje sastanak sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i drugim državnim organima.

Naime, Kabinet ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je juče, 17. juna 2024. godine, primio mejl upućen od strane sedam poljoprivrednih udruženja sa zahtevom za novi sastanak, a Ministarstvo im je istog dana odgovorilo i obavestilo ih da će zahtevani sastanak biti održan tokom ove nedelje, a da će o tačnom terminu održavanja sastanka biti blagovremeno obavešteni.


Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ponovo ističe da je apsolutno spremno da razgovara sa predstavnicima svih poljoprivrednih udruženja u Republici Srbiji, sa ciljem da se u civilizovanoj, konstruktivnoj i prijateljskoj atmosferi razmotre svi problemi i izazovi sa kojima se srpska poljoprivreda suočava.
Kao što je dijalog generalno važan za društvenu stabilnost, mislimo da je isto tako važan i u oblasti poljoprivrede, jer država i poljoprivredni proizvođači nisu i ne treba da budu neprijatelji, već partneri i saveznici posvećeni istom cilju - unapređenju i razvoju srpske poljoprivrede i njenom još većem učešću u rastu domaćeg bruto društvenog proizvoda.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR