Glas Javnosti

Iznenadno otkriće srpskih studenata programiranja šokiralo je velike banke širom sveta!

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Tim programera sa Univerziteta primenjenih nauka u Beogradu, na čelu sa Srđanom Vojićem, izradio je izveštaj o razvoju algoritma koji je u mogućnosti da što tačnije predvidi stope kriptovaluta na najvećim tržištima i predstavio ga na 25. Međunarodnom naučno–praktičnom kongresu primenjenog programiranja i računarske tehnologije.

Za ovu teoriju već su zainteresovani vodeći ekonomisti, brokeri i milioneri iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Grčke, kao i predstavnici najvećih evropskih banaka i finansijskih agencija.

Tim programera sa Univerziteta primenjenih nauka već je razvio i testirao program koji omogućava bukvalno u režimu autopilota da zaradi stotine, pa čak i hiljade evra. Binarna teorija koju je razvio Vojić omogućila je stvaranje ove platforme za kriptovalute. Teoriju je predstavio javnosti zajedno sa timom.

Prošle nedelje je student programiranja, Srđan Vojić, pozvan na intervju u Jutarnji program RTS–a, tokom kojeg je građanima Srbije ispričao sve o njegovom otkriću koje je, prema njegovim rečima, može svakog da pretvori u milionera u roku od 3–4 meseca. Odgovarajući na pitanje voditelja o tome zbog čega je voljan da podeli otkriće sa javnošću, Vojić se skromno nasmešio i rekao da je odrastao u prilično siromašnoj porodici i da je uvek sanjao o borbi protiv ekonomske nejednakosti. Takođe, Vojić je pozvao građane Srbije da iskoriste ovu neverovatnu priliku pre nego što velike banke zauvek blokiraju ovu mogućnost obogaćivanja.

Očekivano, predstavnici najvećih srbijanskih banaka nazvali studio nekoliko minuta kasnije nakon završetka intervjua i zatražili otkazivanje prikazivanja emisije, ali bilo je prekasno.

Srđan Vojić je započeo svoju priču:

„Analizirao sam stotine gigabajta informacija. Trebalo mi je pola godine da prikupim, dešifrujem i proučim podatke, međutim, propustio sam neke nijanse. Bio sam gotovo očajan i bio sam spreman da odustanem, ali Bojan Tadić, profesor primenjene matematike i informatike mi je pomogao. Pronašao je logičke nedoslednosti u mojoj teoriji i pomogao da povećam tačnost predviđanja sa 75,5% na 81,53%. Tim programera sa našeg univerziteta pomogao mi je da testiram model i razvijem program koji smo odlučili nazvati Bitcoin Bank. Bilo je to neverovatno iskustvo.

Profesor je želeo da stane nakon što smo saznali kako funkcionišu transakcije kriptovaluta, ali ja sam tražio da se teorija koristi u praksi. Zahvaljujući tome, mnogi građani Srbije trenutno mogu da pronađu vlastiti put do bogatstva.”

David Milanović je bio zbunjen tokom celog intervjua, a onda je Vojić „bacio bombu” pokazujući transakcije na njegovom mobilnom telefonu.

„Baš kao i vi, u početku smo bili sumnjičavi prema našem otkriću i nismo verovali da možemo da zaradimo više od 5 ili 10 evra uz pomoć našeg programa, ali odlučili smo da riskiramo malu sumu novca koju je osigurao Predsedavajući Katedre za računarske nauke. Nikada nismo mislili da ćemo moći da kupimo novu opremu samo nedelju dana kasnije i nastaviti da radimo na platformi Bitcoin Bank. Na ekranu možete da vidite svotu novca koju smo zaradili uz malo truda.”

Srđan vojić 

Vojić nastavlja:

„Takođe, naš tim i profesor Bojan Tadić odlučili su da prikupe statistički značajnije podatke pre objavljivanja podataka o našem otkriću. Zbog toga smo nekim studentima i zaposlenicima univerziteta omogućili pristup sistemu. Nedelju dana kasnije dobili smo mnogo pozitivnih komentara i mnogi nastavnici su priznali da je svota novca koju su zaradili na našoj platformi nekoliko puta veća od njihove mesečne plate. To su bile hiljade i desetine hiljada evra koje su dobili na najlakši mogući način u životu u režimu autopilota!”

Srđan Vojić deli svoje mišljenje o platformi:

„Ne bih ovo otkriće delio sa širom javnošću da nisam ubeđen u to da platforma funkcioniše i donosi dobit. Zahvaljujući platformi Bitcoin Bank, moj blizak prijatelj Stefan Stefanović, zaradio je približno 30.000 evra i pomogao roditeljima da se presele u bolji stan. Drago mi je zbog njegove porodice jer su pre nekoliko meseci štedeli na svemu, a prelazak u bolji stan je bio samo san. Verujem da će naša platforma da poboljša život svakog čoveka.”

BONUS VIDEO: JEZIVO SVEDOČENJE JU-PODZEMLJA Borba za život i smrt sa bosanskim Ljubom Zemuncem

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od Samo Istina u 04.01.2022 15:45:00 h
     0 

ne nasedajte. ovo je lazna vest... tekst preuzet sa sajta koji su napravili prevaranti da obmanu potencijalne investitore