Glas Javnosti

Gradnja GAK Narodni front na Bežanijskoj kosi koštaće 120 mil EUR

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Izgradnja Ginekološko akušerske klinike Narodni front na Bežanijskoj kosi koštaće 120 mil EUR, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Inače, prethodna je ministarka zdravlja Danica Grujičić najavila je da bi gradnja trebalo da krene u drugoj polovini godine.
- Projekat je gotov, izgradnja bi trebala da krene na Bežanijskoj kosi u drugoj polovini ove godine. To će biti divno, između ostalog, jer je njegova zgrada je jedina koja se nalazi na putu metroa i gde bi prolazak voza mogao da izazove određene vrste vibracija, koje bi uticale na aparaturu, tako da izmeštanjem Narodnog fronta na Bežanijsku kosu, nijedna zdravstvena institucija nije u blizini, tako da su naši aparati bezbedni - navela je ranije bivša ministarka zdravlja na K1 televiziji.

Podsetimo, u avgustu prošle godine Vlada Srbije donela je rešenje kojim je utvrđen javni interes za eksproprijaciju, odnosno administrativni prenos nepokretnosti, u cilju izgradnje objekta ginekološko-akušerske i naučno-istraživačke delatnosti.

Glas javnosti /E05S 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR