Glas Javnosti

Grad Beograd daje više od 200 miliona dinara za informisanje putnika javnog prevoza

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Na Portalu nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

Na Portalu javnih nabavki od 17. do 23. juna javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, izdvajaju se nekoliko zbog spojih specifičnosti namene, ali je možda najinteresantnija ona koja se odnosi na Grad Beograd.


Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije raspisalo je nekoliko javnih nabavki u navedenom periodu, od kojih je najviša procenjena vrednost usluge u poslovnim i proizvodnim procesima za potrebe HE Đerdap, i to na 3,76 milijardi dinara. Konkurs je otvoren do 3. jula.

Republički fond za zdravstveno osiguranje takođe je pokrenuo više postupaka, od kojih je najvrednija javna nabavka lekova za lečenje multiple skleroze 1,39 milijardi dinara. Rok za podnošenje prijava je 7. jul, a naglašeno je da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

Sledeći postupak koji ima najvišu procenjenu vrednost (396,8 miliona dinara), a koju je raspisao RFZO, je za javnu nabavku lekova sa Liste A (lekovi koji se propisuju i izdaju na obrascu lekarskog recepta) i Liste A1 (lekovi koji se propisuju i izdaju na obrascu lekarskog recepta, a koji imaju terapijsku alternativu lekovima u Listi A). Prijave se mogu podnositi do 4. jula, ali je naglašeno da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine raspisala je javnu nabavku za dogradnju, adaptaciju, sanaciju, rekonstrukciju i energetsku sanaciju objekata u okviru kompleksa Kliničkog centra Vojvodine (objekti broj 10 i 12), procenjene vrednosti 738,7 milijardi dinara. Prijave se mogu dostavljati do 24. jula.

Javna medijska ustanova Radio televizija Srbije planira da izdvoji 250 miliona evra za zaštitu lica, objekata i imovine RTS-a, fizičko-tehničko obezbeđenje, i zaštitu od požara, za period od dve godine. Rok za prijavljivanje je 18. jul.

Opština Kanjiža raspisala je javnu nabavku za zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije. Procenjena vrednost je 548,4 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava 15. avgust.


Grad Beograd – Gradska uprava Sekretarijat za javni prevoz raspisao je javnu nabavku procenjene vrednosti 210 miliona dinara za informisanje korisnika javnog prevoza putem oglašavanja u unutrašnjosti vozila javnog prevoza. Prijave se mogu podnositi do 3. jula, ali je naglašeno da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

Gradska uprava grada Šapca za radove na sanaciji nesanitarne deponije „Dudara“ planira da izdvoji 159,5 miliona dinara. Prijavljivanje za javnu nabavku otvoreno je do 7. jula.

Podsetimo, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

Glas javnost/B10S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR