Glas Javnosti

Er Srbija povećava broj letova za Cirih i Frankfurt

Ekonomija
Autor: Glas Javnosti

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Srbije, povećaće nedeljni broj letova do Ciriha i Frankfurta zbog povećane potražnje. Dodatni letovi do Ciriha tokom ovog leta počeće u junu, dok će od 1. avgusta Er Srbija uvesti i dodatne frekvence do Frankfurta i Berlina, navodi se u saopštenju.

Srpska nacionalna avio-kompanija tokom juna će leteti do Ciriha do dva puta dnevno, dok će sredinom leta obavljati i do tri leta dnevno. Pored toga, počev od avgusta, Er Srbija će leteti 10 puta nedeljno do Frankfurta, umesto planiranih 7, a do Berlina ukupno 10 puta nedeljno, umesto 6 puta.

Imajući u vidu da je Er Srbija sa obnavljanjem ograničenog broja letova iz Beograda počela još 21. maja, kao i da su konkurenti na rutama ka pomenutim nemačkim gradovima odložili početak letova za kasno leto, pa čak i ranu jesen, srpska nacionalna avio-kompanija sa planiranih ukupno 20 letova nedeljno ostaje glavni prevoznik koji će povezivati region sa Frankfurtom i Berlinom tokom narednih meseci, navodi se u saopštenju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR