Glas Javnosti

Ер Србија отказала летове из Ниша за Итаљу, летови из Београда редуковани

Ekonomija
Autor: BETA/foto: wikipedia

Авио-компанија "Ер Србија" објавила је да ће од данас до краја марта због епидемије коронавируса обуставити летове на две линије ка Италији са аеродрома "Константин Велики" у Нишу.

То су линије између Ниша и Болоње и Ниша и Рима.

Уз то ће летови из Београда за Италију бити редуковани.

Тако ће с београдског аеродрома "Никола Тесла" бити отказани летови до Венеције 11, 25. и 30. марта и 6. и 27. априла, затим до Милана 12, 16, 17, 19, 24. и 26. марта, као и сви летови уторком током априла, изузев 14. априла, а и сви летови четвртком током априла, изузев 9. априла.

Отказани су и летови до Тел Авива 12. и 20. марта.

"Ер Србија" наставиће да редовно одржава линију Београд-Рим.

Путницима који су купили карте биће понуђена бесплатна замена за исте дестинације у каснијем термину до краја летње сезоне, или бесплатна замена карата за друге дестинације до којих "Ер Србија" лети из Ниша или Београда или повраћај новца.

Контакт-центар "Ер Србије" позваће све путнике који су купили карте за летове од Ниша до Болоње, односно од Ниша до Рима, за летове током марта, да би им помогао да нађу најбоља решења.

"Ер Србија" каже да је поводом глобалне епидемије коронавируса у сталној комуникацији са Министарством здравља и Институтом за јавно здравље Србије, са Светском здравственом организацијом (ЊХО) и Међународном заједницом за ваздушни превоз (ИАТА).

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR