Glas Javnosti

Besplatne kartice za povlastice roditeljima troje i više dece

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Na šalterima gradskih opština roditelji troje ili više dece moći će da se prijave za besplatne kartice od petka, 5. juna. Ove kartice pružaju brojne mogućnosti popusta i pogodnosti pri kupovini, plaćanju računa ili ulaznica, a sve u okviru projekta „Tri plus“ istoimenog udruženja iz Čačka, kome je Grad Beograd pristupio početkom godine.

Koliko je važno uštedeti novac najbolje znaju roditelji koji imaju više dece. Svaki dinar je važan, pa olakšice, kartice i vaučeri mogu bitno doprineti uštedi kućnog budžeta mnogih porodica. U Srbiji ima 138 000 porodica sa troje ili više dece, a olakšice ove vrste svakako su dobrodošle.

Tako zainteresovani roditelji za dobijanje kartice "Tri plus" treba da se prijave zaposlenima na šalterima opštine na čijoj su teritoriji prijavljeni. Nakon prijave, kartice će stići u narednih deset dana. Ukoliko se iz nekog razloga ne prijavite za ovu karticu pogodnosti u narednih sedam dana, to možete učiniti tokom čitave godine. 

Porodice mogu ostvariti brojne pogodnosti kod svih privrednih subjekata koji su deo projekta koji je već sproveden u petnaestak lokalnih samouprava u Srbiji. U toku je potpisivanje ugovora sa gradskim preduzećima, sportskim centrima, zoološkim vrtom, kulturnim institucijama i slično. U cilju pomoći velikim porodicama i uštedi kućnog budžeta, projekat "Tri plus" omogućio je ove besplatne kartice podrške.

Izvor: Srbija 24

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR