Glas Javnosti

Air Serbia pokreće Kontakt centar u Nišu

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Nacionalna avio-kompanija Srbije Air Serbia objavila je danas da je otvorila konkurs za agente Kontakt centra u Nišu, koji planira da osnuje, kao i da zainteresovani mogu da podnesu prijave do 8. marta, putem zvaničnog internet portala kompanije

Otvaranjem dodatnih kapaciteta van Beograda i zapošljavanjem novih agenata, srpska nacionalna avio-kompanija želi da dalje unapredi uslugu koju pruža korisnicima, navedeno je u saopštenju prenosi biznis.rs.

Razmatramo pokretanje dodatne celine našeg Kontakt centra koja bi bila smeštena u Nišu i u kojoj bi radili ljudi iz Niša i okoline. Na taj način želimo da pružimo podršku lokalnoj zajednici u kojoj već godinama uspešno poslujemo“, kazao je direktor komercijale i strategije Air Serbia Boško Rupić, prenosi Beta.

Na konkurs za agente Kontakt centra Air Serbia se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik.

Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću, a kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor i testiranje.

Srpska nacionalna avio-kompanija deo letova obavlja sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Tokom zimskog reda letenja, koji je još uvek u toku, Air Serbia iz Niša leti do Kelna, Frankfurta, Istanbula i Ljubljane, a u letnjoj sezoni, pored redovnih linija, izuzetno su traženi i čarter letovi do popularnih letnjih destinacija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od carly u 28.02.2023 21:59:36 h
     0 
Dobar dan!!! Samo se smijem dok ovo objavljujem jer je Linda Financial Company izvukla mene i moju obitelj iz dugova. Sve je počelo kada mi je trebao zajam od 50 000 € da podmirim sav svoj dug, pa sam naišao na njegov kontakt putem e-pošte na internetu/tv-u pa sam odlučio podnijeti zahtjev za zajam od njega i trenutno sam vrlo sretan i zahvalan na pomoći Lindi što mi je dala moj zajam, sada je možeš kontaktirati putem e-pošte da tvoj bude u redu: E-pošta: mrslindarobertloanfirm@gmail.com What