Glas Javnosti

Pitanje Srbina zapalilo mreže! DA LI GAZDA SAMO U OVOM SLUČAJU SME DA VAM UPADA U STAN!?

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Promenite cilindar i ako on reklamira, recite mu da ćete stari vratiti kada se budete iseljavali , savetovali su ljudi čoveka koji je u velikom problemu.

Jedan čovek izrazio je nezadovoljstvo na društvenim mrežama zbog problema koje ima sa svojim stanodavcem. On je postavio pitanje da li je ispravno da stanodavac ima rezervni ključ stana i ulazi u njega kada podstanari nisu prisutni. Na ovo pitanje stigao je niz različitih odgovora i saveta.

Jedan korisnik istakao je da stanodavac ima pravo na rezervni ključ i ulazak u stan ukoliko je to predviđeno u ugovoru. Takođe je naglasio da u slučaju havarije, stanodavac ima pravo da uđe u stan čak i kada podstanari nisu prisutni.


Međutim, većina korisnika izrazilo je mišljenje da stanodavac ne sme ulaziti u stan kada podstanari nisu tu, osim u slučaju hitnih situacija poput poplava ili požara. Takođe, savetovali su čoveka da promeni bravu ukoliko se oseća nelagodno zbog stanodavčevog posedovanja rezervnog ključa i ulaska u stan kad mu se prohte.

Jedna korisnica istakla je da je normalno da stanodavac ima rezervni ključ za hitne slučajeve, ali da je ulazak u stan kada podstanari nisu prisutni apsolutno neprihvatljiv. Takođe, naglasila je da je promena brave moguće rešenje za ovo nezadovoljstvo.

- Svakako da nije ispravno. On ne sme ulaziti u stan. Ključ mora imati za "ne daj bože". Promenite cilindar i ako on reklamira, recite mu da ćete stari vratiti kada se budete iseljavali - navodi se u jednom komentaru.

Glas javnosti R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR