Glas Javnosti

"Naplate ti najmanju picu 550 dinara, a onda "škrtare" na maslinama": Beograđanka se požalila na manjak maslina

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Beograđanka dodaje i da na fotografiji u jelovniku stoji da pica dolazi sa tri ljute papričice i pazite sad, čak tri masline

"Dobro je da nisu stavili jednu", glasio je naslov poruke koju je poslala jedna Beograđanka, a tiče se porudžbine koja joj je stigla iz jedne lokalne picerije. Kako je pojasnila, već je navikla da obično picerije "zakidaju" na maslinama, ali nije mogla da sakrije svoj bes kada je shvatila da je na pet parčadi pice dobila dve masline i da je mahinalno počela da ih deli kako bi imala za svako parče.

- Naplate ti najmanju picu 550 dinara, a onda "škrtare" na maslinama. Na pet parčadi ti stave dve masline. Negde na pola jela mi je prošlo kroz glavu da bih volela da imam još maslina, pogledala sam u svoj tanjir i shvatila da sam mahinalno jednu maslinu prepolovila na pola "kako bi mi ostalo za ostale parčiće". E tad sam odlučila da pišem - priča Beograđanka, koja je želela da bude anonimna i nastavlja:

- Jedna tegla maslina košta od 350 do 500 dinara, a ne bih rekla da su ove koji su oni stavili nekog vrhunskog kvaliteta. Kada pogledamo kolišno maslina stave, pa njima mora da traje ista tri meseca?!


Dodaje i da na fotografiji u jelovniku stoji da pica dolazi sa tri ljute papričice i pazite sad, čak tri masline.

- Ja sam dobila jednu ljutu papričicu i dve masline. Možda sledeći put treba da ostavim više para za ostatak? - poručila je za kraj ova Beograđanka.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR