Glas Javnosti

Zmija se sakrila među igračke pa napala bebu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Otrovnica se sakrila među igračkama devojčice Emi DŽo. Ona je došetala do njih i odjednom počela da vrišti - ali bilo je prekasno i zmija ju je već ugrizla. Ubrzo je počela da povraća, pa je završila u bolnici.

Majka iz zapadnog Tenesija upozorava druge roditelje da budu oprezni gde smeštaju igračke svoje dece nakon što je njenu 19-mesečnu ćerku ugrizla zmija otrovnica tačno ispred njihovih vrata. 

- Emi DŽo, moja beba, prišla je tamo gde su joj igračke i počela da vrišti. Moja je dadilja pogledala i rekla da je videla zmiju - rekla je Kate Gardner Foust.

Devojčicu je napala zmija Coperhead, ili u prevodu bakrena glava, latinskog naziva Agkistrodon contortrixi, koja je endemska vrsta u južnom i istočnom delu SAD-a i Meksiku.

Malenu je devojčicu ugrizla za stopalo, a roditelji su je žurno odveli na hitnu, prenosi KTVZ.

- Povraćala je, jako ju je bolelo. Jedino što sam mogla učiniti je bilo držati je, pokušati smiriti i utešiti - rekla je potresena majka. 

U svom Fejsbuk postu upozorenja majka je napisala:

Moju dragocenu Emi DŽo, staru 19 meseci, ugrizla je ova zmija. Skrivajući se ispred naših zadnjih vrata među njenim igračkama. Mnogi od vas pitali su koliko je velika bila zmija. To je to. Na pitanje u bolnici čime ju je moj muž Logan ubio, ni sam nije znao. Valjda s prvom stvari koja mu je došla pod ruku, adrenalin ga je poneo.

Oboje smo se nadali da je to bezopasna zmija, ali kad se Logan vratio i premestio igračke, srce mu je otišlo u želudac. Molimo vas, proverite igračke svoje dece pre nego što se izađu igrati.

Ovo je za nas oboje bio vrlo naporan i emotivan proces. Videti svoju bebu kako je boli znajući da ništa ne možete učiniti jedna je od najtežih stvari koju možete proživeti kao roditelj.

Kasnije je zahvalila svim ljudima na njihovim molitvama te javila kako je Emi DŽo kod kuće i da joj je puno bolje, iako joj je noga još uvek osetljiva.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR