Glas Javnosti

ISPRAĆAJ ZA PAMĆENJE: Užički srednjoškolci ispratili omiljenog profesora Radenka u penziju: Torta, suze, zagrljaji i TRUBAČI (VIDEO)

Obrazovanje
Autor: Glas javnosti

Kad u penziju odlazi profesor koga su volele sve generacije đaka, onda čitav grad, pa i zemlja znaju za to, baš kao u slučaju Radenka Markovića iz Užica

Trubači, pokloni, suze, zagrljaji, mnoštvo dece i vatromet, bili su samo deo ispraćaja profesora Ekonomske škole u Užicu, Radenka Markovića u penziju. Jer, njegov đaci, poslednja generacija pred odlazak u penziju, svojski se potrudila da rođendan i kraj druženja provedu onako kako i dolikuje “profi” kojeg vole deca.

Snimak ovog emotivnog slavlja postavljen je na Fejsbuk i Instagram stranici, “Užice . Oglasna tabla”

Suze, vatromet i pokon

“Učenici Ekonomske škole ispratili svog razrednog, Radenka Markovića u penziju i ujedno proslavili njegov rođendan. Bilo je lepo i emotivno. Srećno profi u penziji, a deci svaka čast”, navodi se.

Ispod snimka usledila je lavina komentara u kojima su se javili i Radenkovi đaci, kako bivši, tako i sadašnji. U moru pohvalnih komentara, jedan se posebno izdvojio.
“Velikan Ekonomske škole, ostavlja iza sebe neizbrisiv trag u životima svih nas koji su imali čast i privilegiju da im on bude pedagog i nastavnik. Bez sredstava u školama tokom 90tih, samo svojom energijom i harizmom, on nas je svojom pojavom, štosom i smeškom naučio osnovama knjigovodstva. Svaka čast za gest, a ovakvi ljudi su veliko blago kad god da hode ovom zemljom…. Živeli!”, napisao je jedan Nenad.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR