Glas Javnosti

Najskuplji buket na svetu: Da li ste znali da i luksuzan buket mnogo košta?

Moda
Autor: Glas javnosti

Po ceni od 82.000 dolara, dolazi sa "besplatnom" Hermes Birkin torbom..

FloBerry Boutique, sinonim za luksuz u cvetnom dizajnu, podigao je raskoš na nove visine uvođenjem najskupljeg cvetnog aranžmana na svetu. Svaka kreacija u ovoj izvanrednoj kolekciji nije samo buket već simfonija elegancije, zajedno sa jedinstvenom ponudom koja uključuje legendarne Hermes torbe kao divan bonus.

Slično kao i Dan zaljubljenih, neverovatno skupi cvetni aranžmani mogu izgledati besmisleno. Ipak, ovaj nedostatak praktičnosti je nadoknađen stilom bez premca!

Najnovija kolekcija FloBerry je zadivljujuća fuzija ekskluzivnog cveća poreklom direktno iz Ekvadora i Evrope. Ovi pažljivo izrađeni aranžmani prevazilaze tradicionalno darivanje, nudeći jedinstvenu kombinaciju lepote i ekstravagancije. Kolekcija obećava da će redefinisati luksuzne poklone sa dodirom FloBerry posvećenosti pružanju najfinijih i izuzetnih cvetova. Ono što izdvaja ovu kompaniju je ekskluzivna ponuda koja prati svaku kupovinu.


Kompanija FloBerry Boutique nudi besplatne Hermes torbe onima koji kupe jedan od specijalnih cvetnih aranžmana. Ako im je verovati, krajnje je vreme da se oprostite od jednostavne ruže ili od gomile karanfila, posebno ako želite da nekog impresionirate - sada je vreme da investirate u cveće kao nikada ranije. Najpristupačniji aranžman košta 12.000 dolara i uključuje Hermès Kelly Dépêches 25 Pouch torbicu od Togo kože, u crnoj boji. Za 13.000 dolara, cveće dolazi sa torbom Hermès Hac À Dos PM u crnoj boji. Ako potrošite neverovatnih 40.000 dolara na izvrsno cveće, butik će vam omogućiti da svojoj voljenoj poklonite kultnu Birkin 25 Ostrich u boji kajsije. Najskuplja opcija u kolekciji cveća je buket od 82.000 dolara uz koji ćete dobiti Hermes Kelly 28 Crocodile torbu u boji čempresa.

 

„U FloBerry cvećari, cilj nam je da prevaziđemo uobičajene i redefinišemo luksuzne poklone. Naša ekskluzivna kolekcija najskupljih cvetnih aranžmana na svetu, zajedno sa legendarnim Hermes torbama, svedoči o našoj posvećenosti pružanju neuporedivih iskustava“, rekao je Jevgenij Vajgand, suosnivač FloBerry butika. „Pozivamo naše pronicljive klijente da se prepuste luksuzu i proslave životne trenutke sa nenadmašnom elegancijom.“

Važno je napomenuti da cene ne uključuju PDV, a sve torbe su predstavljene u originalnom pakovanju. Porudžbine za ove raskošne bukete cveća možete napraviti preko floberry.ae.


Glas javnosti/LL

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR