Glas Javnosti

Četiri zimske modne kombinacije koje će vas oduševiti

Moda
Autor: Glas javnosti

Može i ušuškano i toplo i atraktivno. Sigurno se oblačite toplo, a ako nemate inspiraciju kako da sve izgleda i atraktivno, slede četiri predloga. U pitanju se idealne kombinacije za ovaj februar u kom su promenljive temperature, ali i vremenske prilike.

Može i kratko
Atraktivan vuneni džemper i debele grilonke dovoljno su topli, pa kombinaciju zaokružite skortom odnosno šortsem sa prednjim delom poput suknje. Krznene čizmice greju, a kako su glomazne, vizuelno čine nogu tanjom.
Militari u krop varijanti
Militari je definitivno trend koji opstaje u malo ženstvenijem stilu. Komplet krop-jakne i mini-suknje može da bude odlična osnova garderobe. Zajedno izgledaju odlično, a pojedinačno pružaju neograničene mogućnosti za kombinovanje.

Vunena haljina je obavezna
Vunena haljina sa žakar šarom ravnog kroja trebalo bi da nađe mesto u vašem ormanu. Kad ne znate šta ćete, uskočite u nju. Može sama, ispod sakoa, preko košulje. Kako ste raspoloženi taj dan. Uz to, svaki put je ponesite sa grilonkama u jednoj od boja na njoj i delovaće drugačije.
Uz metalik sako ide sve
Metalik sako sa šarom ili bez nje, jedan od onih koje ste uvrstili u svečanu garderobu, sad je idealan da pređe u dnevnu. Uz džins i čizmice sa štiklom eto udobne i interesantne kombinacije. A ispod? Ide sve, majica, košulja ili rolka.


Glas javnosti/ A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR