Glas Javnosti

Raskid zbog toalet papira: Da li bi ste i vi raskinuli zbog ove situacije?

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Kad je kod toga zapelo, šta bi sve tek iskrslo kao problem

Na početku veze sve je bajno i sjajno, a onda počnemo da otkrivamo neke "uvrnute" navike naših partnera.

Tako je jedna žena na TikToku šokirala sve na mreži nakon što je otkrila da njen bivši dečko nije koristio toalet papir - što je na kraju dovelo do toga da ga je ostavila.


Aleksandra Marija Klara iz Tampe, detaljno je opisala svoju vezu sa prljavcem u video snimku sa preko 900.000 pregleda..

U snimku, zgrožena žena je rekla da je otišla u kupatilo u kući svog neimenovanog bivšeg i shvatila da je ostao bez toalet papira.. ili je bar tako mislila u to vreme.

Ona mu je odmah ukazala na to.

unsplash
foto: Unsplash

„Rekla sam: ’Hej, nemaš toalet papir,“ rekla je Klara. „A on je odgovorio: „Oh, izvini“, a ja sam rekla, ’u redu je.‘ Za sada je bilo u redu jer uvek nosim maramice u torbici.“

Potom sam mu rekla: ’Pobrini se da uzmeš nešto kada odeš u supermarket.‘ A on je rekao: ’Hvala što si me podsetila, kul,‘ ili šta već.“

Nažalost, kada je Klara svratila nedelju dana kasnije, njen dečko još uvek nije imao ovu osnovnu potrepštinu za kupatilo.


Ponovo ga je odmah obavestila o problemu, ali je on rekao da je jednostavno „zaboravio“.

Tek kada je par otišao u prodavnicu da pokupi grickalice, ona je saznala da njen uskoro bivši zapravo ne koristi papir.

„Idemo u marketarget i ja kažem: ’Oh, dok smo ovde, hajde da uzmemo malo toalet papira“, opisala je Marija Klara. On me gleda u oči i kaže: „Neću to da uradim.“

Ona je nastavila: „A ja sam rekla: ’Zašto?‘, a on je rekao: ’Zato što ne koristim toalet papir.‘ Pa sam rekla: „Šta koristiš?“ A on kaže: „Ja koristim vlažne maramice.“

Zgrožena njegovom odvratnom navikom, Marija Klara se raspitivala šta treba da koristi dok je u njegovoj kući. G. Vrong je odgovorio da treba samo da koristi „vlažne maramice“.


Tada je ona odlučila da kupi svoj.

Ja onda odem u drugi red i kupujem svoj toalet papir i grickalice, rekla je ona. Potom je svoje zalihe ostavila u kolima.

Međutim, njen plan se raspao kada je prvi put pokušala da koristi njegovo kupatilo.

Opisala je: „Zgrabim ključeve, izađem, uđem u auto, uzmem rolnu toalet papira, vratim se u njegov stan sa svojim toalet papirom, koristim toalet, izađem, i ja ponovo uzmem ključeve...

Kada je počeo da ismeva njenu zalihu papira, shvatila je u kom pravcu idu stvari.

Ubrzo nakon toga, Klara je raskinula.


Mnogi koji su komentarisali ovaj video smatrali su da je ona bila previše ljubazna prema apstinentu od toalet papira. „Devojko, upravo bih to završio nakon Ne koristim toalet papir“, napisao je neko.

Drugi je napisao: „Napustio bih market i otišao pravo kući.

„Da li sam to samo ja ili se neko oseća kao da jednostavno ne koristi ništa“, teoretizira treći.

Neki su mislili da je najveći problem to što nije bio obazriv prema Klarinim potrebama.

„Ne radi se samo o ljudima koji koriste toalet papir, već o gostoprimstvu i brizi za druge i da vodite računa da im date prioritet i da im bude udobno“, izjavio je jedan od brojnih komentatora.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR