Glas Javnosti

O OVOME NEMA RASPRAVE: Tri stvari koje svaka žena zaslužuje od svog muža

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Svaka osoba zaslužuje partnera koji će voleti, poštovati, biti uz nju kada je potrebno, činiti sve da je usreći... Brak, ipak, nije nešto što utiče samo na partnere, već utiče na decu i ostavlja trag na budućnost generacije.

Postoje neke stvari u braku o kojima ne treba razgovarati. Između ostalog, postoje neke veće i manje stvari koje svaka žena zaslužuje od svog muža, a mi smo u nastavku izdvojili nekoliko najvažnijih.


Svaka žena zaslužuje otvorenu, iskrenu i doslednu komunikaciju sa svog muža

Zdrava komunikacija, ponovili smo mnogo puta, neophodna je za dobar odnos među partnerima, a svaka žena zaslužuje takvu otvorenu, iskrenu i doslednu komunikaciju sa svojim partnerom.


Ona zaslužuje muža koji je u ozbiljnim situacijama spreman da spusti mobilni, ugasi televizor... i upusti se u sadržajan razgovor. Ona zaslužuje i muža koji ništa ne krije i koji zajedno s njom gradi odnos zasnovan na poverenju, iskrenosti i otvorenoj komunikaciji.

Dakle, nije važno samo komunicirati, važno je komunicirati s razumevanjem.

Svaka žena zaslužuje fizičku, emocionalnu i finansijsku zaštitu od svog muža
Muž treba da bude onaj koji briše suze svojoj ženi, a ne onaj ko ih izaziva, osim ako je reč o suzama radosnicama. Uz svog muža, svaka žena treba da se oseća kao najbezbednija osoba na svetu i da uz sebe ima nekoga ko je spreman da se bori za svoju porodicu u svakoj situaciji. Naravno, važi i obrnuto.


Svaka žena zaslužuje muževo vreme, kako po pitanju kvaliteta tako i po pitanju kvantiteta

Kažu da je vreme novac, a svaka žena treba da ima muža koji je spreman da investira u svoj brak, ne samo provodeći vreme kod kuće, već i pružajući kvalitetnu pažnju i prisustvo. Srećan brak zavisi od kvaliteta vremena provedenog zajedno.

U zaključku, ovo su tri jednostavne, ali izuzetno važne stvari u svakom braku. Naravno, ono što važi za jednu stranu, važi i za drugu, a obe strane treba da imaju na umu da brak zahteva kontinuirani trud. Potpisivanje papira ne znači automatski i lako rešenje svih izazova koje brak može doneti

Glas javnosti/D06H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR