Glas Javnosti

MUŠKARCI SE GNUŠAJU KADA PRIMETE OVO NA ŽENAMA: Stvari koje MOMENTALNO treba da počnete da IZBEGAVATE!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Muškarci retko primete kada žena dođe od frizera sa potpuno novom frizurom ili odećom, ali postoji mnoštvo ženskih mana koje im zapadnu za oko i nikako im se ne dopadaju.

Poslednjih godina čini se da je prirodna lepota žena zanemarena, a muškarcima je baš takva najprivlačnija. Niko ne voli preterivanje, a današnje devojke odišu istim. Stoga vam dostavljamo listu najneprivlačnijih ženskih odlika po pitanju njihovog izgleda.


 PREVIŠE ŠMINKE NA LICU

Većina muškaraca će vam potvrditi da ne voli previše upadljivu šminku na ženskom licu. Malo je sasvim dovoljno, taman toliko da prirodna lepota žene bude istaknuta i ništa više. 

VEŠTAČKI TEN

Iako su sve žene sebi najlepše kada su preplanula, činjenica je da muškarci ne vole veštačku boju na vašem licu. Štaviše privlačnija im je devojka čija koža je bleda i netaknuta, od one čija boja vuče na narandžasto, nezavisno od toga da li se to postiže solarijumom ili puderom.

PREVIŠE KRATKE ŠORTSEVE I SUKNJE

Velika većina muškaraca se slaže u jednm – ne dopadaju im se devojke koje nose prekratke šortseve, koji previše otkrivaju iako zaista vole lepo oblikovu žensku zadnjicu. Možda je razlog tome, što žele samo oni da je vide.

PREVIŠE PARFEMA

Muškarci smatraju odbojnim preveliku količinu parfema na ženskom telu. Iako vole da prođete kraj njih i divno zamiriše vaš trag, ono što ne vole je kada se – okupate u parfemu.

 

VEŠTAČKE TREPAVICE

Veštačke trepavice se nalaze na samom vrhu odbojnih stvari koje muškarci ne vole kod žena. Oni ih doživljavaju kao neprirodne, nepotrebne i poprilično zastrašujuće. Da je do njih, ovaj detalj bi se odavno povukao iz prodaje.

PREVIŠE NAKITA

Muškarci vole kada žena nosi nakit, naročito onaj koji su joj oni poklonili, ali smatraju vrlo odbojnim sliku koja ženu prikazuje kao – novogodišnju jelku, prekrivenu od glave do pete ogrlicama, narukvicama, minđušama i prstenjem, zaista deluje kao da pokušavate da ih odbijete od sebe. Dovoljan je sat i minžuše da izgledate elegantno i zavodljivo.

TETOVIRANE OBRVE

Ako pitate muškarce oni zaista ne shvataju poentu u depiliranju obrva i njihovom naknadnom tetoviranju. Iako vole da žena ima lepo uokvirene oči, zaista im manje smeta što vaše prirodne obrve ne postoje.

PREVIŠE PLASTIČNIH OPERACIJA

Ako uz pomoć plastične hirurgije pokušavate da se dopadnete muškarcima prema njihovim rečima bićete smatrani vrlo površnom i nesigurnom osobom.

 

 

 

(Glas javnosti/Ženski magazin)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR