Glas Javnosti

ŽENA SA ZELENIM RANCEM UNOSI STRAH U MIRJEVU: Ide redom i bije ljude

Društvo
Autor: Glas javnosti

Navodno ide i bije ljude, najčešće cilja u glavu: "Šeta slobodno, valjda dok neko dete ne gurne pod autobus"

Uznemirenost je zahvatila Mirijevo nakon što su meštani počeli da govore o ženi koja navodno nasumično napada druge žene u ovom naselju. Incidenti su kulminirali kada je jedan muškarac, putem društvenih mreža u grupi "Mirijevo", upozorio na ovu zabrinjavajuću situaciju.
- Komšije, Mirijevom pored svih koji šetaju, šeta žena oko 50 godina starosti, pristojno obučena. Ono što je izdvaja je to da bez razloga udara i napada žene uglavnom. Moju suprugu je danas udarila kada je išla na kontrolu u dom zdravlja dok je prolazila pored nje - napisao je u svojoj objavi.


Prema njegovim rečima, žena udara snažno, često ciljajući glavu. Policija je odgovorila na prijavu i pronašla ženu kod hrama Svetog Pantelejmona, nakon čega su je priveli. Međutim, izgleda da je žena pacijent Instituta za mentalno zdravlje, navedeno je u objavi na Fejsbuku.

- Napala je još nekoliko osoba danas. Tako da svrha prijave i ne postoji. Ona šeta slobodno po Mirijevu. Valjda dok nekoga teže ne povredi ili dok neko dete ne gurne pod autobus. Oni što je kod nje zapaženo je da nosi jarko zeleni ranac preko jakne - dodao je meštanin u svojoj objavi.

Ovi incidenti su izazvali brojne reakcije građana Mirijeva u grupi na društvenim mrežama. Jedan korisnik je podelio informaciju da je žena juče pravila haos na Mirijevskoj pijaci, razbijajući cveće i vence te udarajući ljude.

- After je u Mirijevu - glasio je jedan od smešnijih komentara.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR