Glas Javnosti

Žena sa snimka koji je ŠOKIRAO sve: Decu učim da se ne plaše policije, a onda na TV gledaju kako im majku prebacuju preko bankine (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Snežana Mišić Bogunović, žena koju je tokom jučerašnjeg protesta oborio na zemlju komandir PU Savski venac Aleksandar Krstić, kaže da je dobro, ali da je potresena zbog svega što se dogodilo.


Snimak kako policijski službenik obara ženu preko bankine na auto-putu šokirao je srpsku javnost.
Snežana ističe da je sada dobro i objašnjava kako je došlo do pomenute situacije.

“Dobro sam, malo sam ugruvana, ali sam suštinski dobro. Jedino što sam i dalje uznemirena zbog svega što se desilo. Prosto, nisam očekivala da će tako nešto da usledi, to je za mene, koja je došla mirno da protestuje, bio šok”, ističe Snežana.

“Namera protesta je bila da blokiramo Gazelu, niko od nas nije hteo da se gura i sukobljava sa policijom, niti bilo šta slično tome. U jednom trenutku, uspeli smo da izađemo na put kod zgrade BIPa i tada su se pojavili policajci i napravili kordon. Krenuli smo kolovozon u pravcu Niša, a ubrzo je i veliki broj građana izašao na put i već je maltene bila blokirana saobraćajnica. Ja sam se tada sklonila sa strane, do bankine, jer je neka gospođa, koja se nalazila u automobilu, bila nervozna”, ističe Snežana za portal Nova i dodaje:

“Tada mi je policajac prišao, dohvatio me je za kragnu i prebacio preko bankine. Rekao je: “ Da li si svesna šta radiš, ne mogu ja ceo dan da se jurim sa vama!” Nakon toga su se okupljeni vidno iznervirali zbog tog postupka”, kaže sagovornica.

Ističe da joj se komandir nije izvinio.

“Šokiralo me je to što mi nakon svega toga nije prišao, da me eventualno pita: “Gospođo, je l ste dobro? ”Mislim da je to normalna reakcija svakog čoveka”, kaže Snežana, koja je i dalje potresena zbog svega što se desilo.

Dodaje da su joj osećanja trenutno pomešana, te da još uvek nije podnela prijavu protiv Krstića.

“Decu učim da se ne plaše policije, da su oni tu za nas, a onda na televiziji gledaju kako im majku prebacuju preko bankine. Ne znam šta bih rekla, ja nisam politički aktivista, niti sam protestu prisustvovala jer podržavam neku stranku. Prisustvovala sam jer želim da se ukaže na neke bitne probleme koji se tiču svih nas u Srbiji”, kaže Snežana.

Podsetimo, komandir Aleksandar Krstić je najpre snimljen kako napada jednog demonstranta, nakon što mu je on prethodno postavio pitanje da li će oni (policajci prim. aut.) gurati goloruki narod.

Potom je usnimljen još jednom, i to kada je prebacuje preko bankine, piše Nova.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od bane u 28.11.2021 23:49:09 h
     0 

ne znam sta gospodja trazi u sukobu sa policajcem,,,zasto mene nisu prebacili preko ograde