Glas Javnosti

ŽELJANU JE NADRILEKARKA UNAKAZILA: ‘Krijem se iza kose, a ožiljci će ostati do KRAJA ŽIVOTA’ (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na konferenciji za štampu regionalnog Udruženja interdisiplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije, lekara koji su rešili da se bore protiv nadrilekarstva u Srbiji prisutnima se juče obratila Željana Milanović, koju su kako kaže, nestručni upropastili.

Željana je još jedna od devojaka koja je pala u ruke nadrilekarke čiji tretman joj je ostavio posledice sa kojima će se boriti čitavog života.

- Nažalost sam pala u ruke jedne nadrilekarke koja je jako lepo organizovala celu predstavu, salon koji je bio jako lepo urađen, slike za koje sam kasnije saznala da su fotošopirane, reklame koje su plaćene i nažalost ja sam nasela na sve to - započinje svoju ispovest o užasu koji je pretrpela Željana Milanović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadrilekarstvo Srbije ? (@skup_dokaza_o_nadrilekarstvu)

Željana je želela podizanje kapaka, a evo kako je sve izgledalo.

- Intervencija je bila jako bolna, a posle nje sam ostala unakažena. Jezivo je izgledalo. Mesecima posle tog zahvatasam oči skrivala kosom, stavljala puder, nisam izlazila napolje, priča.

Željana napominje da su 50 žena i muškaraca naseli na istu priču kao i ona, i da je saznala za njih preko instagram stranice koju je otvorila za podršku žrtvama nadrilekarstva.

Međutim, to nije najgore što se dogodilo ovoj devojci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadrilekarstvo Srbije ? (@skup_dokaza_o_nadrilekarstvu)

-Pored toliko žrtava i pored naše zajedničke borbe protiv nadrilekarstva, svi ti nadrilekari koji su otkriveni su napravili instagram stranicu preko koje dodatno omalovažavaju žrtve, lekare koji su mnogo godina i truda uložili u svoje obrazovanje. Tako da svi trpimo pretnje od njih, kako bi zaustavili sve ovo - ističe Milanović.

Situacija je eskalirala kada je otkriven jedan nadrilekar koji je falsifikovao ličnu kartu, otvorio ordinaciju, bavio se ozbiljnim operacijama...

- Taj čovek se bavio liposukcijom između ostalog i iza sebe je ostavio veliki broj žrtava - kaže Željana, a prenosi Blic.

Željana je pre godinu dana otišla u jedan salon u kom je radila nadrilekarka koja joj je spalila kapke. Ona i još sedam devojka su podnele tužbe protiv vlasnika kozmetičkih salona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadrilekarstvo Srbije ? (@skup_dokaza_o_nadrilekarstvu)

(Glas javosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR