Glas Javnosti

Železnička stanica Vukov spomenik od danas zatvorena za putnike

Društvo
Autor: Glas javnosti

Železnička stanica "Vukov spomenik" iz tehničkih razloga zatvorena je danas za prijem i otpremu putnika, saopšteno je danas.

Stanica „Vukov spomenik“ će tokom današnjeg dana do daljeg biti zatvorena za putnike zbog obaveznih radova i aktivnosti na održavanju pokretnih stepenica, eskalatora u ovom objektu, koji povezuju perone sa staničnom galerijom, stoji u saopštenju „Infrastrukture železnice Srbije“.

Kako se navodi, stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije“ su u stanici „Vukov spomenik“ i obavljaju svoj posao, a nakon što završe svoje aktivnosti stanica će ponovo biti otvorena za putnike, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

„Odluka o zatvaranju stanice Vukov spomenik za putnike bila je neophodna, a doneta je preventivno, sa ciljem očuvanja bezbednosti putnika i korisnika ovog objekta. Putnički vozovi beogradske gradske železnice BG Voz, kao i na relaciji između Beograda i Vršca redovno saobraćaju kroz „Vukov spomenik“, ali se ne zaustavljaju u stanici. Železničko osoblje u stanicama i vozopratno osoblje u vozovima duž ovih relacija obavešteni su o navedenom i informišu putnike da je „Vukov spomenik“ danas zatvoren“, navodi se u saopštenju- prenosi n1.ra

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP