Glas Javnosti

Završena protestna šetnja povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića, njegova porodica veruje da postoji opstrukcija istrage

Društvo
Autor: Glas javnosti

Okupljanje i šetnja povodom godišnjice ubistva lidera GI "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, koje još nije rasvetljeno, završena je ispred Crkve Svetog Marka, gde su prisutni upalili sveće za ubijenog Ivanovića, a stranački predstavnici poslali poruke da se moraju otkriti organizatori i izvršioci zločina, uz tvrdnje da ni u Prištini ni u Beogradu ne postoji volja da se to učini.

Oliverov bratanac, Aleksandar Ivanović izjavio je da njegova porodica veruje da postoji opstrukcija istrage Oliverovog ubistva i da mnogima ne odgovara da se pitanje Oliverovog ubistva rešava u ovom trenutku, te preneo da duboko veruje da je politika u sprezi sa teškim kriminalom ubila Olivera.

Ivanović je dodao da će biti potrebna promena političke klime kako bi se rešilo ubistvo, te primetio da je istraga o nestanka Spličanina Mateja Periša primer kako reaguje sistem kojem je stalo da se rasvetli slučaj.

Ivanović je naglasio da u slučaju ubistva Olivrera, koji se kretao u dve ulice u kojima je bilo desetine kamera, niko nije mogao da rekonstruiše ništa.

BONUS VIDEO: SANDA RAŠKOVIĆ - IVIĆ: NAŠ ZDRAVSTVENI SISTEM BAGUJE!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR