Glas Javnosti

ZAVEJANA SRBIJA: Na autoputu MILOŠ VELIKI vozila idu svega 50 NA SAT, evo gde su NAJVEĆA ZAKRČENJA!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sneg koji pada na teritoriji čitave Srbije tokom celog dana, napravio je pravu pometnju na saobraćajnicama širom zemlje.

- Sipa kao iz kabla, ne vidi se prst pred okom. Put je prohodan, ali vidljivost je maksimalno smanjena, a brzina kojom se krećemo na autoputu nije veća od 50 kilometara na čas. Kolovoz je klizav, što dodatno otežava vožnju. Nadamo se da će čistač što pre da prođe jer bi uskoro na ovoj deonici mogao da nastane pravi kolaps - rekao je za RINU vozač Milan Milinković iz Čačka.

Saobrćaj se odvija otežano i na magistralnom putu od Čačka do Užica, a još intenzivnije snežne padavine zabeležene su i na planinskim prevojima Zlatibora i Zlatara.

- Sve ekipe su na terenu i putevi prvog i drugog reda su čisti. Za sada sneg nije napravio veće probleme, ukoliko nastavi da pada ovakvim intezitetom bićemo prinuđeni da svu mehanizaciju mobilišemo i zabranimo saobraćaj na pojednim kritičnim deonicama za teretna vozila", izjavio je Alen Mušanović - kaže rukovodilac sektora za održavanje puteva u JP Putevi Užice.

Vozači se pozivaju na oprez, da svoju vožnju prilagode uslovima na putu, ali i da ne kreću bez adekvatne putne opreme.

Put Preko Brdo - Odvraćenica je potpuno zavejan i apeluje se da preko Golije vozači ne kreću na put.

BONUS VIDEO: 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR