Glas Javnosti

ZAŠTO NIKO NIJE JAVIO DA ŽIVIMO U NJUJORKU? Izdaje stan na Vračaru, a cifra koju traži će vas pošteno NASMEJATI

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ko ovih meseci traži stan za iznajmljivanje, najverovatnije se susreće sa neverovatno visokim cenama za prostor koji često nije uopšte pogodan za život.

Ako ste mislili da su visoke cene za suterene, oronule prostore i lokale prepravljene u stanove sve što se može sresti u Beogradu, varate se. Uvek ima novih iznenađenja! Glavni grad prati svetske trendove po pitanju cena zakupa stanova, kuća, garsonjera, pa se suočavamo sa nenormalnim rastom i često pitamo ko sebi uopšte može da priušti tako nešto. Kirija za stanove od 50 kvadrata porasla je na 400 evra za mesec dana i ovo nije slučaj za delove koji su bliže centru, već i za tešku periferiju.

Ipak, pojavio se oglas koji je zapanjio sve, a radi se o penthausu na Vračaru od 270 kvadrata, u kome samo terasa ima kao prosečan srpski stan - 40. Ovaj prostor, kako u oglasu stoji, ima pet soba, četiri kupatila i ugrađen smart-haus sistem. Tu su ostava, garaža za dva automobila, te bonus - bazen, teretana i sauna! Na kraju dolazimo do cene. Za ovaj luksuz stanodavac traži neverovatnih 10.000 evra na mesečnom nivou, a postavlja se pitanje ko uopšte ima novca u Srbiji za ovako nešto i da li smo preko noći postali Njujork, a da nas niko nije prethodno obavestio?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od KRISTINA u 12.01.2022 17:44:42 h
     0 
GAGAGAGAAG
od KRISTINA u 12.01.2022 17:45:40 h
     0 

OVO STVARNO RADI DAJEM PETICU