Glas Javnosti

ZADRUGA JE UKINUTA!!! RIJALITI IGRAČI KOJI SU OPTUŽENI ZA NASILJE: Bilo OZBILJNIH POVREDA, žene su ŽRTVE

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pink je izdao da se Zadruga neće emitovati do daljnjeg

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog nanošenja teških telesnih povreda starleti Nataši Šaviji.

Javnost je još uvek zatečena zbog optužbi na račun bivšeg zadrugara, ali Stefan nije jedini rijaliti učesnik koji je optuživan za nasilje.

Kontroverznog zadrugara Zvezdana Slavnića bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić, optužila je za nasilje odmah nakon što je ušla u rijaliti i tom prilikom iznela brojne optužbe na njegov račun.

 

Ona je u bolnoj ispovesti otkrila između ostalog da ju je Slavnić vezivao za radijator, nanosio povrede kada bi ona pokušala da iznese svoje mišljenje, a neretko je i preterivao kada je nasilje u pitanju, tvrdi Ana.

Bivša zadrugarka i pevačica Rialda Karahasanović optužila je svog bivšeg dečka, manekena i takođe bivšeg zadrugara, Kenana Tahirovića, za fizičko nasilje.

Rialda je otkrila i da je joj je Kenan polupao gornju usnu, a pevačica je odlučila da ga tuži nakon svega.

Starleta i zadrugarka Maja Marinković optužila je svog bivšeg dečka, zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, za stravično nasilje i nanošenje teških telesnih povreda.

Majin otac, Radomir Marinković Taki, objavio je na društvenoj mreži Instagram ćerkinu fotografiju na kojoj je unakaženog lica, sa podlivima, modricama i sva otečena.

- Udarao me je po rukama i po licu, a kada je video da mi ostaju modrice i da sam modra, onda je počeo da mi čupa uši - rekla je Maja tada za "Puls".

Podsetimo, starleta Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.

Zbog tragičnih masakra koji su se dogodili u proteklih 6 dana, televizija Pink je donale odluku da ne emituje rijaliti program Zadruga zbog dana žalosti.

Međutim, na Instagramu se pojavila informacija i detalji navodnog razgovora zadrugara da će kako kažu ići kući.

Glas javnosti / E40S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR