Glas Javnosti

ZOLA IDALJE IMA OSEĆANJA PREMA MILJANI: Priznao da ne može da je preboli

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Bivši rijaliti učesnik otkrio da i dalje ima emocije prema Kulićki.

Diskvalifikovani učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola koji je po izlasku iz rijalitija zapalio u Austriju i Nemačku, gde gostuje po raznim gradovima kao di džej, sada je otkrio da je našao još jedno zanimanje sa strane.

Naime, on je u jednoj od svojih Instagram priča, u kojima najavljuje svoje nastupe po dijaspori, objavio oglas sledećeg sadržaja:

- Još malo u Nirnbergu... Ako je neko zainteresovan za kurs dojča, neka mi se javi, uskoro odmaramo malo u Nirnbergu!
Da li se Zola samo našalio ili stvarno ima onih koji mu se javljaju da im pomogne oko nemačkog jezika, za sada ostaje enigma, ali sudeći po njegovoj svestranosti, nije isključeno da i na ovaj način što karikira vrsnog poznavaoca stranog jezika, uspe da zaradi neku kintu.


Inače, kako već u sledećoj objavi pominje osećanja i kontrolu nad njima, mnogi su u tome odmah prepoznali posvetu njegovog bivšoj devojci Miljani Kulić.

- Moraš istrenirati svoj um da bude jači od tvojih osećanja ili ćeš izgubiti samog sebe - napisao je Zola uz video iz kola u pokretu dok putuje kroz Nemačku.


Foto: instagram

Podsećamo, ubrzo po njegovom napuštanju Bele kuće, Miljana je inscenirala situaciju zbog koje je i ona izbačena. Ona se zatim uputila kod Zole u Beč, gde su neko vreme krili da su zajedno, a onda je Čolić obelodanio detalje drame koje je tamo sa njom proživeo.

Naime, kako je obavestio javnost Kulićka je tamo čak i fizički nasrtala na njega, zbog čeka je, on tvrdi, reagovala i policija. 
Ona se posle svega vratila u "Elitu", gde je utehu pronašla pored Darijana Radomirovića.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR