Glas Javnosti

STANIJA I ASMIN U BRAKU: Za rođendan roleks i besna mašina od muža (FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Asmin šokirao Stanijine fanove na društvenoj mreži Instagram!

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević danas slavi 39. roođendan, a sebe je juče počastila poklonom. Ona je objavila da je kupila novi nameštaj za svoj stan, a potom se pohvalila da je prvi put u životu dekorisala tortu.

Asmin Durdžić je danas objavio niz storija posvećen Staniji i šokirao pratioce na društvenoj mreži Instagram. Prvo joj je čestitao rođendan, a potom objavio fotografiju iz automobila marke "porše", koji joj je kupio za 280.000 evra.

Automobil je bio ukrašen roze balonima, a Stanija i on su se uslikali u njemu.


Foto: instagram

Durdžić je potom otkrio da je Staniji kupio i sat marke "roleks". Podelio je sliku ukrasne kese, oko koje su takođe bili roze baloni. Ono što svi komentarišu je Asminova izjava na engleskom jeziku.

- Poklon za moju suprugu - napisao je Asmin na engleskom jeziku, a svi su zaključili da su oni stali na "ludi kamen".


Foto: instagram

Durdžić je potom uslikao staniju ispred posebnog prostora, koji je bio dekorisan cvetnim aranžmanom.


- Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji. Svaka tvoja reč, moja je zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rođendan, ljubavi - poručio je Asmin.




Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR