Glas Javnosti

OSTALA BEZ ČESTITKE! Mioni roditelji okrenuli leđa, Ša im poslao poruku

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Voditelj je saopštio Mioni da joj porodica nije poslala čestitku, ona hitno donela odluku.

Darko Tanasijević je ušetao na imanje u Šimanovcima, kako bi podelio ukućanima poklone i čestitke najbližih, a Miona Jovanović doživela je hladan tuš, kada joj je Darko otkrio da njena porodica nije poslala nijednu čestitku, jer su protiv njene veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

Miona danas proslavlja rođendan, zbog čega ju je ovaj potez roditelja dodatno pogodio, pa im se odmah obratila, a Ša je osetio potrebu da se uključi u razgovor i poruči Mioninim roditeljima da ne staju na put njenoj sreći sa njim:

- Miona, sada su mi rekli da za tebe nije stigla čestitka - saopštio je Darko Tanasijević.

- Jao, meni nije dobro, nisam srećna nikako. Nisam više sigurna ni u šta, ne znam šta je ispravno, šta osećam, ne želim da neko bude nesrećan zbog mene, vreme je da se zapitam da li je sve vredno toga. Ne mogu da budem srećna, ako moji nisu srećni i ako misle da to nije za mene - rekla je kroz suze Miona Jovanović.


- Ja mislim da je sreća ono što mi želimo i osećamo, roditelji su uvek tu, u dobru i zlu, bitno je ono što mi osećamo. Ako sam najgori, ja ću ispoštovati to - ubacio se Ša.


- Niko nije rekao da si najgori, nisu u krivu za stvari koje su rekli, ali to je moja odluka, nevezano od njihovog komentara, neke stvari sam i sama uvidela. Ne kažem da si najgori, samo želim da razmislim, na meni je odluka - saopštila je Miona Jovanović.


Glas javnosti/R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR