Glas Javnosti

Jovana Jeremić o potezu vlasnika, i kazni od 50%

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Jovana Jeremić progovorila o kazni koju je dobila od Željka Mitrovića u programu uživo!

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, juče je u programu uživo kaznio voditeljku Jovanu Jeremić, a ona je, kako je sama istakla, njegovu kaznu podnela viteški. Željko joj je oduzeo 50 odsto od plate, a Jovana je danas ispričala kako je ovo uticalo na nju.

- Volela bih da kažem da je najveći hajp, ako mogu tako da se izrazim, nakon intervjua Željka Mitrovića. Svi su videli njegovu odluku da sam kažnjena, tu odluku sam sam ja viteški prihvatila. Kada je od Željka i kazna je med. Moj omiljeni naslov danas je da sam jela ajvar i hleb u Jutarnjem. Tako je, sve prihvatam - rekla je u Jovana u "Novom vikend jutru".
Podsetimo, Željko je Jovani saopštio svoju odluku juče, tokom tradicionalnog godišnjeg intervjua.

- Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim - rekao je Željko.

- Što? - pitala je Jovana.

- Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - istakao je Mitrović.

- Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim - rekla je Jeremićeva.

- I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori - rekao je Željko.

- Tako je, ja samo mogu da reagujem - zaključila je Jovana.



Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR