Glas Javnosti

PROKLETSTVO ŠOTRINOG ‘ALEKSANDRA OD JUGOSLAVIJE’: Boris je četvrti član iz ekipe koji je preminuo (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznati reditelj Zdravko Šotra otkrio je da je glumac Boris Komnenić, četvrti član ekipe “Aleksandar od Jugoslavije”, koji zbog smrti nije doživeo premijeru serije.

Pre popularnog Saše Popadića iz “Boljeg života” preminuli su glumci Ivan Bekjarev i Goran Daničić, kao i kompozitor Vojkan Borisavljević, koji je radio muziku za ovu istorijsku dramu.

Kako se navodi Šotra ne može da se pomiri sa činjenicom da je za kratko vreme izgubio čak četiri saradnika.

 – Za vreme snimanja serije u ekipi nije bilo nikakvih ozbiljnijih slučajeva zaraze koronavirusom. A onda su moji saradnici počeli da odlaze jedan za drugim. Prvo nas je napustio Ivan Bekjarev, pa onda Goran Daničić. Posle njih je preminuo i Vojkan Borisavljević, koji je počeo da radi na muzici za seriju. Nažalost, Boris Komnenić je četvrti čovek čije ću ime morati da zaokružim na špici serije. Strašno mi je žao svih tih ljudi, posebno Komnenića – ispričao je Šotra.

Poslednja ostvarena uloga

Boris Komnenić preminuo je 7. marta u Beogradu nakon dugogodišnje borbe sa opakom bolešću. Glumac je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja morao da prekine snimanje serije ‘Koleginice’, a gledaoci će uskoro moći da ga vide u Šotrinoj seriji ‘Aleksandar od Jugoslavije’, koja se zvanično vodi kao poslednji projekat koji je glumac snimio.

Njegovo matično Narodno pozorište još nije preciziralo detalje sahrane, osim da će biti 11. marta u 14 sati, kao ni datum komemoracije u tom teatru.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR