Glas Javnosti

Milić Vukašinović sutra ide na operaciju: "Ugrađuju mi stentove u srce"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Milić Vukašinović već duže vreme ima zdravstvene probleme, a operacija srca na koju je čekao, desiće se sutra.

Kako je priznao, njegovo zdravstveno stanje nije stabilo, ali se nada da će sve proći kako treba, nakon što mu ugrade stentove u srcu.

"Bolje sam, sutra mi stavljaju stentove u srce, kako ne bi bilo većih komplikacija. Daće Bog da sve bude u redu", poručio je Milić na početku razgovora, a onda je otkrio u kakvom je fizičkom stanju.


"Oslabilo se, umaram se, nadam se da ću posle operacije biti u boljoj kondiciji. Posle se vraćam u formu", hrabro je rekao roker za 24sedam, koji je probleme sa zdravljem dobio i zbog toga što od jedanaeste godine konstantno konzumira cigarete.

"Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim", izjavio je Vukašinović.

Podsetimo, nakon što je osetio bolove u levoj nozi, Miliću su ustanovili proširenu aneurizmu, zbog koje je hitno operisan. Međutim, i nakon operacije ga je bolela noga.

Kasnije je osetio ubrzano disanje i odmah je odveden u Urgentni centar, gde mu je pronađena voda u plućima i visok krvni pritisak, pa je morao da bude prikačen na kiseonik. Miliću sve vreme snagu i podršku daje supruga Suzana.



Glas javnosti/U01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR